2777
2789
عنوان

وعده وعید برای بچه چیکار کنم

504 بازدید | 47 پست

فکر کنید همسر تون بگه 

عزیزم همه هم سن سال های من بچه دارن حتی دو تا 😑😐😐😐ما چرا نداشته باشیم 

اختلاف سنی مون داره زیاد میشه موهام دارن سفید میشن 😐

منم میگم بابا بزار این سند ازدواج مون خشک بشه تازه سه ماهه 😐😑

بعضی وقت ها یادش میوفته میگه 😑😐😐

بعذش شروع می‌کنه به وعده وعید

که برات ماشین میخرم 

مامانم و خواهرم کمک می‌کنند تا بزرگ بشه 😐

بهترین بیمارستان زایمان می‌کنی 😐

م

نمی‌دونم چیکار کنم دیگه 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالتونهاگر آماده هستین برا بچه دار شدن خب دست به کار بشینوعده وعیدا الکیهتهش خودت میمونی و بچه ها

27

36

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

اگر از نظر اخلاقی و تفاهم باهم زندگی خوبی دارید و راضی هستی خب یدونه و اولی رو بیار سال بسال بگذره شرایط سخت تر میشه. البته به وعده وعیدا دل خوش نکن اما از نظر اخلاقی و کمکی اول از همسرت قول بگیر یا ببین مرد زرنگ هست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نمی‌خوام ته دلتو خالی کنم ولی شوهر منم گفت بچه بیار ۲۰۷ دوست داری برات میگیرم ولی الان ۵ ماهشه بچه ام نگرفته 

یا گفت تو بچه داری کمک میکنم ولی عملا هیچ کمکی نمیکنه و میگه نمیتونم بلد نیستم( دروغ میگه میخواد خسته نشه🙄)

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

اینکه همسرتون حامی و همراه شماست توی این مورد خیلی خوبه اما شرایطی که گفتید کافی نیست برای فرزند اوری

از دونفره بودن ها لذت لازم رو ببرید،به شناخت کافی از همدیگه برسید،مشاوره برید و مطالعه کنید و از نظر فیزیک و روانی امادگی پیدا کنید برای پدر و مادر شدن

نمی‌خوام ته دلتو خالی کنم ولی شوهر منم گفت بچه بیار ۲۰۷ دوست داری برات میگیرم ولی الان ۵ ماهشه بچه ا ...

البته من بخاطر وعده های اون بچه نیاوردم ولی خب چون اولش بچه نمی‌خواستم اینجوری می‌گفت😑

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)