2777
2789
عنوان

بچه هاا برای بچه دوم کی اقدام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 8576 بازدید | 248 پست
اوضاع دنیا همیشه همین بوده جنگ قحطی تحزیه کشورا. با این فکرا پس باید نسل آدم منقرض میشد تا الان

چی بگم‌دیدگاه من و شما متفاوته 

شما میگید انسان تو هر شرایطی باید  دنیا بیاد  حتی برای عذاب کشیدن 

من میگم‌حق هر  انسانی  زندگی شاده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچوقت نگو هرگز. من هم آندومتریوز داشتم هم چسبندگی شدید رحم هم کیست تخمدان هم جلوگیری داشتم اما سومی ...

واای خدا اشتباه کردم ...خدا منو ببخشه..میدونی رو دومی خیلی اذیتم کرد شوهرم میگفت برو دارو گیاهی بخور بیفته 

همین یکی بسه ..

چی بگم‌دیدگاه من و شما متفاوته شما میگید انسان تو هر شرایطی باید دنیا بیاد حتی برای عذاب کشیدن من ...

من اینو نمیگم پدر مادر باید آمادگی داشته باشن ولی شما داری توی دنیایی دنبال شادی و رفاه میگردین که همچین چیزی وجود نداره 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
ده سال اینده بچه ونسل جوان از همه چیز بارزش تره ...چون ایران به سمت پیری میره دهه شصت تقریبا پنجاه ر ...

خدایی شما باید یک مسئولی تو مملکت باشی یا حداقل بشی .کاملا شبیه یک سری ار مملکت دارانمونی ! 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
درسته شما درست میگین ولی در اینده بنظرتون بدرد هم نمیخورن؟

حقیقت زندگی ها طوری شده همه گرفتار خودشون هستند

نمیگم خواهر برادر خوب نیست 

برای مادر پدر برای پیری شون بهتر دو فرزند داشته باشن 

کمک حالشون 

اما الان مشاور ها میگن فرزند برای انتظار از نگه داری تون نیارید 

یا انتظار بزرگ کردن فرزند دوم ازش نداشته باشید 

بچه های الان واقعا مثل بچه های قدیم مسئولیت پذیر نیستند 

حقیقت که خودخواه تر شدند

من نسل بعد شما میبینم و داریم که از تک فرزندی خودشون بخاطر منفعتشون راضی هستند

و تنهایی شون با کلاس و رسیدن به اهدافشون پر میکنند

شاید بخاطر همین فعلا بچه دوم نمی‌خوام 

که پسرم عقل رسا شد نظر خودش برام مشخص بده 

لطفا لایک نکنید💐💚

من اینو نمیگم پدر مادر باید آمادگی داشته باشن ولی شما داری توی دنیایی دنبال شادی و رفاه میگردین که ه ...

خوب پس مرض دارم عزیز ترین کس خودم بچه ام رو بیارم تو دنیایی که میدونم شادی و رفاهی درش نیست دشمنی دارم با بچه ام ؟!؟!

خوب پس مرض دارم عزیز ترین کس خودم بچه ام رو بیارم تو دنیایی که میدونم شادی و رفاهی درش نیست دشمنی دا ...

شاید بچه ی شما همون کسی باشه که قراره یه عده از مردم رو به شادی و رفاه برسونه

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
واای خدا اشتباه کردم ...خدا منو ببخشه..میدونی رو دومی خیلی اذیتم کرد شوهرم میگفت برو دارو گیاهی بخور ...

من پارسال به شوهرم گفتم تا حالا شده به بچه سوم فکر کنی گفت هر وقت خواستم تورو ببرم تیمارستان به سومی فکر میکنم. آخه بچه هام یه کم اذیت میکردن منو. شوهرم ناراحت بود بچها اذیتم میکنن. الان حکمت خدا هم من آرومتر شدم هم اذیت بچه‌ها کمتر شده

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
اولیم و دومیم ۸ سال تفاوت دارن به نظرم خیلی خوبه تفاوت کم دوس ندارم پدر ادم درمیاد منم طرز فکرم مثل ...

پیام شما قبول دارم 

اختلاف سنی کم به مادر ظلم میشه 

هم از لطمه به بدنش هم روانش

موهاش دسته دسته می‌ریزه 

دندون هاش همه خراب 

میگه بچها کم بازی باشد 

خونش ترکیده 

خودش زامبی

اعصاب یزید 

لطفا لایک نکنید💐💚

پیام شما قبول دارم اختلاف سنی کم به مادر ظلم میشه هم از لطمه به بدنش هم روانشموهاش دسته دسته می‌ریزه ...

اره بخدا

بعدا واسه درس و دانشگاه خرج ازدواجشونم چون فاصله کمه پوست ادم کنده میشه

میبینی الان به این جهاز دادی سال بعد باید به اون یکی بدی🤣

حداقل اینجوری یه چندسال تنفس داره

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

ده سال اینده بچه ونسل جوان از همه چیز بارزش تره ...چون ایران به سمت پیری میره دهه شصت تقریبا پنجاه ر ...

خواهر درسته موافق هستم 

اما اکثر مستاجر هستند

اعصاب ندارن

جسمی ضعیف هستند 

مالی ضعیف هستند 

یا هر شرایط دیگه ای 

مهم ترین چیز شرایط خانوادگی هرکس 

لطفا لایک نکنید💐💚