2777
2789
عنوان

بچه هاا برای بچه دوم کی اقدام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 7333 بازدید | 243 پست

مگه مسابقست من پارسال ازدواج کردم امسال سالگرد ازدواج دوقلوهام پیشمونن شرایط شوهرم کلا تغیرکرد حسابدار شرکت بود الان بیکار دارم خودمو سرزنش میکنم چرا زود باردارشدم ولی بازم شکرخدامیکنم میگم ناشکری نکنم بااین وجود میگم زود بود بچه دارشدن بعد توفکربچه دومی ارچقدرم وضع مالی توپی باشه بچه زیاد اشتباهه

بچه های منم سه سال تفاوت سنی دارن و من بابت این موضوع همیشه شاکرم و واقعا رفیق و یارن البته هم جنسن ...

من  هر دو بار سر سه سال اقدام کردم نشد تا گرفت شد ۵ سال

الان یه کم اصطکاک دارن

حالا انشالله خوب میشن 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نداشته باشه مگه ماها پدر مادرمون از همه جهت تامین کردن مارو خودمون زحمت کشیدیم.. رسالت ما چیه ...

رسالت ما بله زاییدن و عقده ای بزرگ کردن هس! شرایط الانو یا شرایط دهه 60-70 یکی نبینید.. الان هرکس حامی نداشته باشه شکمشم نمیتونه سیرکنه.. چه برسه ب اینکه بخاد پول و خونه و سرمایه و دارایی جم کنه برای آینده بچه هاش!! بچه های امروزی لنگه بچه های زمان ما نیستن! از هیچ نظر قابل مقایسه با دوران ماها نیستن! کاش یکم بینش عمیق تری نسبت ب جامعه امروزی و شرایط نابسامانش داشته باشیم!!!