2777
2789
عنوان

گزارش زدنای بی‌مورد رو تموم کنین

496 بازدید | 46 پست

خداییش بعضی موضوعات مشکلی ندارن فقط برای یه سریا تابو هستش

مثلا خانمی که شوهرش مشکل داشت و نمی‌دونست چکار باید بکنه

خب از کی بپرسه

هر چیو احساس می‌کنین نباید ببینید سریع گزارش می‌زنید خب برید از اون تاپیک بیرون

نینی سایت از معدود جاهاییه که آدما شناخته نمیشن و راحت می‌تونن مشکلاتشون رو بگن . 

قبل از گزارش زدن یه کمی فکر کنید .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

موافقم ولی من از اینایی ک میان بی بندو باریو ترویج میدنو افتخار میکنن تهشم میگن ما روشن فکریم! و شما بچه خونگی نمیتونم بگذرم واقعا 

بچه کوچیک تو سایت زیاد هس اینارو ببینه فک میکنی چ تاثیری روش میزاره؟بهتره پاک شن و گزارش زد این جور تاپیکارو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خیلیا هم واقعا کاربر عادی نیستن زیاد دیدیم از این موارد

بله منم دیدمشون اما نمیشه که از همون اول بنا رو بر این بگذاریم که سرکاریه شاید اون بیچاره داره راستشو میگه. طفلی اولشم گفت تو رو خدا حرفی نزنید که تاپیک بترکه واقعا مشکل دارم الان من دلم پیشش موند جوابشو نگرفت

موافقم ولی من از اینایی ک میان بی بندو باریو ترویج میدنو افتخار میکنن تهشم میگن ما روشن فکریم! و شما ...

درسته برای بچه‌ها بدآموزی داره ولی‌یه نگاه به پربازدیدها بندازید متوجه میشید یه موضوعات زرد چرتی پربازید میشن که اتفاقا بدآموزیش بیشترم هس .

درسته برای بچه‌ها بدآموزی داره ولی‌یه نگاه به پربازدیدها بندازید متوجه میشید یه موضوعات زرد چرتی پرب ...

نمیشه بخاطر اون پربازدیدا از اینیکیام گذشت تا حد ممکن باید اینجور چیزارو گزارش زد تا پاک شن

نمیشه بخاطر اون پربازدیدا از اینیکیام گذشت تا حد ممکن باید اینجور چیزارو گزارش زد تا پاک شن

حالا بماند اون بچه ای که ما میگیم به همه سایتی دسترسی داره . بهرحال اینجام سایت ایرانیه لازمه یه سری استانداردا رعایت بشه ... ولی خب .‌‌.. همون موضوعی که تابو هست باید یه جایی باشه مطرح بشه مسکوت موندنش مفسده های بدتر از بدآموزی داره گاهی

اونا خودشون عادی نیستن عزیزم

همیشه هم مردا و بچه های نوجوان رو بهونه میکنن خب آخه مرد و نوجوانی که اومده نی نی سایت همه جاهم میتونه بره دیگه 😑

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶