2777
2789
عنوان

کی شوهرش مجرد بوده خودش قبلا ازدواج کرده بیاد درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 7920 بازدید | 101 پست
اسی توی پست قبلیم هم گفتم، یه پسر خیلی خوب هست امشب سنم رو میخواست بدونه ولی به نظرم من حداقل ۴ سال ...

بله واقعیتو بگو اگه بخوادت با خودش میگه سن ی عدده ولی اینکه خودت مشکل داشته باشی با اختلاف سنیت اون دیگه ی بحث جداست 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من مجردم و قبلا ازدواج نکردم. یکی دو بار از خانمایی خوشم اومده که یه دونه هم بچه داشتن. باهام ازدواج نکردن در حالیکه من با بچه شون مشکلی نداشتم و میتونستم مثل بچه واقعی خودم دوستشون داشته باشم و پدری کم براشون. 

حتی خودمو قانع کردم که این بچه ها ۵۰ درصد ژنشون مال مادرشونه و با بچه های خودم پنجاه درصد اشتراک خواهند داشت.

اما اون خانما چون خیلی خوشگل بودن، خودشونو ازم سرتر میدونستن. اونا بر عکس من حاضر نبودن کمی از سر بودن زیباییشونو به خاطر فداکاری من صرفنظر کنن.

نظر شماها چیه؟

🔪کاربر مرد؛ دانشجوی مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما یا نباید ازدواج میکردی یا به این چیزاش فکر میکردی الان دلیلی برای این همه خود کم بینی وجود نداره پسرعموتم شرایطتو میدونسته و اومده جلو پس با اعتماد به نفس جلوی همه ظاهر شو و بچسب به زندگیت

خدایا راضیم به رضای تو
من مجردم و قبلا ازدواج نکردم. یکی دو بار از خانمایی خوشم اومده که یه دونه هم بچه داشتن. باهام ازدواج ...

چی بگم جای اون خانما نیستم و قضاوتشون نمیکنم ولی طرز فکرتونو تحسین میکنم چه خوب میشد اگه همه آقایون ی همچین دیدگاهی داشتن نسبت به خانومایی که بچه دارن از همسر قبلی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

پاییزی چند بار این حرفها رو زدی عزیزم... مردم بیخود کرده‌ن. بذار بگن. اگه ازدواج اولت بود هم میگفتن. قربونت برم ازدواج دوم شما که دست خود شما نبوده. تحت فشار و به خاطر عشق به بچه‌هات مجبور شدی با اون نامرد ازدواج کنی. ازدواج اولت رو هم که هیچ تقصیری درش نداشتی و همسرت مرحوم شد. خودت که زندگی‌تو به هم نزدی. گناهت چیه واقعا؟ ببین باید اول خودت باورت بشه که هیچ تقصیر و گناهی نداشتی، و دیگه اینکه لابد انقدر خوب و خواستنی و باشخصیت و احتمالا زیبا بوده‌ی که همسرت با اصرار خواسته باهات ازدواج کنه. هزار بار مرور کن اون لحظه‌ای رو که ازت خواستگاری کرد، قهر کرد و نرفت خونه‌شون تا خانواده‌ش و شما رو راضی کنه. هزار بار مرورش کن. 

حسرت چیو بخوره؟ من متوجه منظورت شدم. چیه اصلا اون مگه؟ بهش فکر نکن. اعتمادبه‌نفستو باز هم بیشتر کن.

تاپیک جدیدتو هم قفل کرده بودی. میخواستم بگم ایموجی دخترت یعنی من سکوت میکنم، من حرفی ندارم، من نمیدونم باید چی بگم.

ولی وقتی بلاکت نکرده، یعنی منتظرته عزیزم. یه پیام مفصل بنویس براش. از احساس خودت بگو. از تمام شبهایی که به یادشون بودی و اشک ریختی و خوابیدی. از اینکه لحظه‌ای بدون اونها آرامش کامل نداشتی.

ولی فعلا بدی اون عموی نامردشون رو نگو. اونو بذار برای بعد. بعدا حقایقو کامل براشون بگو.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
پاییزی چند بار این حرفها رو زدی عزیزم... مردم بیخود کرده‌ن. بذار بگن. اگه ازدواج اولت بود هم میگفتن. ...

پاییزی، می‌خوام یه روزی بیای تاپیک بزنی که دخترتو در آغوش گرفتی. خیلی وقتها به یادتم. خدا کنه بچه‌هات متوجه بشن چقدر سختی کشیدی و چه دل شکسته‌ای داری. خدا کنه زودتر اون روز برسه عزیزم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

ی پسره بوده غمگین ی گوشه میشینه ی آدم شیخی میبینتش میره سمتش داستانو ازش میپرسه ک چرا ناراحتی؟؟میگه دختر فلانی رو میخاستم تحقیق کردم مردم چیزای بدی در موردش گفتن و نمیخام باااش ازدواج کنم شیخم آدم دوران دیده ای بوده میگه فلانی ی دختر داره دختر خوبیه اگه دوسداری برو خاستگاریش پسره ام میره واسه تحقیق باز میاد غمیگن میگه باز مردم چیزای بدی گفتن در موردش شیخ میگه پسرم فلانی اصلا دختری نداره خاستم بهت ثابت کنم ک این مردم کارشون حرف زدنه ،تهمته فقط میخاین ی انگی رو ب یکی بچسبونن ..پسره ام خوشحال میشه و میره سراغ دختره

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

پاییزی، می‌خوام یه روزی بیای تاپیک بزنی که دخترتو در آغوش گرفتی. خیلی وقتها به یادتم. خدا کنه بچه‌ها ...

مرسی عزیزم خیلی محبت داری 💚

اون چیزی نمیگه عزیزم ولی خودم عذاب وجدان دارم میگم حقش بود با ی دوشیزه ازدواج کنه

حق رو شما تعیین نمیکنی گلم

این حرفا هم همش چرنده ، کی گفته آدم مجرد حتمااااا باید با فردی که ازدواج قبلی نداشته ازدواج کنه؟!

اصلا این حرفا رو بریز دور

مطمئن باش همسرت عاشقت بوده که باهات ازدواج کرده و تو از صدتا دوشیزه براش بهتر بودی که اومده سمتت 

به حرف مردم توجهی نکن که زندگیتو تلخ می‌کنن

به زندگی و همسرت برس ❤️

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
برادرش مجرد بود؟چرا از برادره جدا شدی؟

خیر متاهل بود اذیتم میشدم از سمتش بد دل و بد اخلاق و زورگو بود دست بزن هم داشت