2777
2789
عنوان

کی شوهرش مجرد بوده خودش قبلا ازدواج کرده بیاد درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 8143 بازدید | 103 پست
یعنی هوو شدی؟

بله به خاطر بچه هام البته تو فرهنگ اونا خیلی چیز عجیبی نبود اکثرا دوتا زن داشتن ولی خب کار اشتباهی بود 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چاره ای نیست خواهر عزیزم مجبورم به روی خودم نیارم

من یه خانوم میشناسم... حدودا سال ۵۷ از همسر اولش جدا شد،بچه نداشتن،بعد از جدایی شاغل شد و تو محیط کارش یه پسر فوق العاده جذاب و خوشتیپ عاشقش شد،خودشم خیلللی خوشگل،اینطور که خودشون میگن ۳-۴ سال جواب رد داد به خاطر همین حرف و حدیثها... ولی در نهایت ازدواج کردن و همچنان خوش و خرم کنار هم زندگی میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیر متاهل بود اذیتم میشدم از سمتش بد دل و بد اخلاق و زورگو بود دست بزن هم داشت

خوب شما مقصر نبود . همسرت فوت شده دست شما نبوده 

ولی نباید هوو میشدی و زن برادره میشدی میرفتی سر کار وایمیستادی پای بچه هات 

من یه خانوم میشناسم... حدودا سال ۵۷ از همسر اولش جدا شد،بچه نداشتن،بعد از جدایی شاغل شد و تو محیط کا ...

منم با همسرم مشکلی ندارم توی اجتماع به خاطر حرف و حدیثا کمی معذبم و ته دلم ی جوریم واسه شوهرم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خوب شما مقصر نبود . همسرت فوت شده دست شما نبوده ولی نباید هوو میشدی و زن برادره میشدی میرفتی سر کار ...

۲۱ سالم بود اون موقع کارو...واسه ی خانم جا نیفتاده بود خصوصا تو منطقه ای که من زندگی میکردم خانواده پدریشونم هرگز راضی نمیشدن بچه هارو بهم بدن حتی اگه کارم داشتم شرطشون  واسه مادری کردنم فقط ازدواج با عموشون بود 

من خودم وقتی جدا شدم دوتا بچه داشتمهمسرمم مجرد بودخیلی راضی ام

خدارو شکر عزیزم خوشبختیت پایدار 

بعدم همسرت چ حسرتایی باید داشته باشا مثلا؟یه ادم عاقل و بالغ بوده خودشم انتخاب کرده الگی چرا دل میسو ...

جدای از حسرتاش همیشه درگیر مشکلاتم با بچه هامه جدیدا دیگه گلایه میکنه که بابا ول کن این دوتا بچه رو....

اره منم دیدم تو اقوام دختری که طلاق گرفته با مرد مجرد ازدواج کنه

شما کار غیرشرعی که نکردی

اوناییکه رابطه با پارتنر و این چرندیات دارن موقع ازدواج ناراحت نیستن و بدون اینکه حتی به طرف بگن ازدواج میکنن

شما شرعا شوهر داشتی هیچی هم پنهون نکردی سرتو بگیر بالا

بعدشم، دفعه اول همسرت فوت کرده تو فقط یکبار جدا شدی

صددرصد داره ولی مرده میپذیره کنار میاد از زندگیشم لذت میبره ولی اگه بر عکس بود غذیه زن حساس میشد رو گذاشته مقایسه کردنش شروع میشد مرد فرار میکرد

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

جدای از حسرتاش همیشه درگیر مشکلاتم با بچه هامه جدیدا دیگه گلایه میکنه که بابا ول کن این دوتا بچه رو. ...

جدی؟دوسشون داره؟بچه ها پیش توان؟

ماهم با بچه ها زیاد درگیریم ولی عاشق بچه هاس

تورو سننه؟