2777
2789
عنوان

کی شوهرش مجرد بوده خودش قبلا ازدواج کرده بیاد درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 8143 بازدید | 103 پست

من خیلی زود بچه دار شدم یکی دوتا فامیل می گفتن چرا انقدر زود می گشتی یه ذره صبر می کردی اتفاقا بیشتر از همشون مسافرت رفتم بر عکس خواهرم دوست نداشت واقعا هم نمی خواست فکر کن همین نوه خالم می گفت گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده چون مامانم گفته بود خواهرم فعلا بچه نمی خواد  حالا خواهرم چارتا بچه داره ها اینو گفتم بدونی دهن مردمو نمیشه ببندی حتی فامیل نزدیک خودتو مگه شوهرتو مجبور کردی بیاد خواستگاریت حتما یه خوبیایی داشتی که به قول خودت دختر دوشیزه هم نداشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی؟دوسشون داره؟بچه ها پیش توان؟ماهم با بچه ها زیاد درگیریم ولی عاشق بچه هاس

نه عزیزم دوقلو ان با خانواده پدریشونن ۱۹ سالشونه ولی خب خیلی اصرار دارم رابطه برقرار کنم باهاشون ولی ایشون  خیلی راغب نیست 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نه عزیزم دوقلو ان با خانواده پدریشونن ۱۹ سالشونه ولی خب خیلی اصرار دارم رابطه برقرار کنم باهاشون ولی ...

بده اینجوری حالا ما برعکسیم ما له له میزنیم بچه ها بیان پیش ما منتهی همسرسابقم اذیت میکنه

همسر الانم ولی عاشقشونه رفته ب اسمشون خونه خریده ک بززگ شدن بتونن بفروشن سرمایه کنن یا هرکار بتونه واسشون میکنه...منتهی ازونور اذیتمون میکنن دیگ

تورو سننه؟

بده اینجوری حالا ما برعکسیم ما له له میزنیم بچه ها بیان پیش ما منتهی همسرسابقم اذیت میکنههمسر الانم ...

خدا حفظش کنه همسرتونو... منم همسرم بد جنس نیست منتهی بچه های من تحت سرپرستی عموشونن واین عمو قبلا همسرم بوده همسرم ی خورده حساسه روش 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اسی توی پست قبلیم هم گفتم، یه پسر خیلی خوب هست امشب سنم رو میخواست بدونه ولی به نظرم من حداقل ۴ سال ...

وا خب میخوای پنهان کنی؟اخرش که چی یا مهم نیست براش یا مهمه براش به هر حال باید بدونه

اگ بچه هات راحتن خب کمتر رفت و امد کنبچه های من کوچیکن هنوز

از خواهر رفت و آمد چیه اصلا نمیشناسنم ۱۷ ساله ندیدمشون 😭😭

جدی میگی؟بیقرار نیستی؟چجوری کنار میای؟منم میگم شاید نذاره هیچوقت ببینمشون میترسم

تموم زندگیم شده حسرت.... فکر این دوتا بچه از سرم بیرون نمیره از این شوهرمم دوتا بچه دارم ولی ی تیکه از قلبم پیش اوناست تاپیکامو بخون متوجه وضعیتم میشی

اسی تاپیک اخرتو میخوندم اما اونجا قفل بود 

میگم خودت گفتی متوجه شدی که اون خانم که فکر میکردی همسر نامزد سابقته اشتباه گرفته بودی؟ 

اما تو رفتی با نامزد سابقت رودر رو شدی اونو چیکار کردی؟ خیلی بد نشد برات؟ 

اسی تاپیک اخرتو میخوندم اما اونجا قفل بود میگم خودت گفتی متوجه شدی که اون خانم که فکر میکردی همسر نا ...

نه عزیزم خانم نامزد سابقم رفته مدرسه دخترم پشت سرم پیش مدیر بد گفتهو ازش خواسته منو از گروه بندازه بیرون  توی گروه شاد هم مزاحمت و  توهین و....به خاطر اون رفتم این خانمیکه اینجا کاربرا ایدیشو برام فرستادن توی خصوصی باهاش صحبت کردم و ازش معذرت خواهی کردم متاسفانه به اشتباه افتاده بودم