2777
2789
عنوان

تیروئید بالا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 32 پست
تا آخر عمر قرص رو باید بخوری،وگرنه خطرناکه، آدمایی ک تیروئید دارن تا آخر عمر مصرف میکنن،حالا دوز و م ...

نه پریودم سر جاشه نه مادرم می‌خورد تموم شد خدا کنه منم بخورم تموم بشه ولی چکاب و آزمایش بری خوبه

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

میدونستین دلیل تیروئید گرفتن چیه؟؟؟؟؟؟؟

همون بغض ها و گریه هایی ک تو خودمون میریزیم باعث بیماری تیروئید میشه.

اگه کسی رو دیدین غصه داره و گریه میکنه حتما بغلش کنین دلداری بدین،بچهاتون رو ک گریه میکنن زیر گلوشون رو بوس کنین تا آروم شن و درآینده تیروئید نگیرن خدایی نکرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه موقع اذان بیدار میشی حیلی بهتره بخوری .اگه هم نشد همون نیم ساعت هم اوکیه حتما ولی هرچی بیشتر بگ ...

اره بتونم اون موقع بخورم بهتره

میدونستین دلیل تیروئید گرفتن چیه؟؟؟؟؟؟؟همون بغض ها و گریه هایی ک تو خودمون میریزیم باعث بیماری تیروئ ...

دقیقا همینه من که از بچگی خدای استرس بودم مظلوم بودم و ساکت صدای گریم هیشکی نمیشنوه مگه این که خیلی عصبانی باشم

نه پریودم سر جاشه نه مادرم می‌خورد تموم شد خدا کنه منم بخورم تموم بشه ولی چکاب و آزمایش بری خوبه

من ی دکتر خیلی خوب و معروف رفتم اون گفت دکترای بی تجربه میگن بعد یه مدت نخورین،ولی آدمی ک تیروئیدش ب فلان عدد برسه تا آخر عمر باید بخوره.برا سلامتیش

دقیقا همینه من که از بچگی خدای استرس بودم مظلوم بودم و ساکت صدای گریم هیشکی نمیشنوه مگه این که خیلی ...

اره این دلیل روانشناسیشه

تیروئید مال غصه ها و گریه های نگفته است

همیشه زیر گلوی بچهاتون رو ببوسین و ارومشون کنین 

من ی دکتر خیلی خوب و معروف رفتم اون گفت دکترای بی تجربه میگن بعد یه مدت نخورین،ولی آدمی ک تیروئیدش ب ...

خدا نکنه برای من این جوری بشه دوست ندارم تا آخر عمرم قرص بخورم برام دعا کن

فقط فوق تخصص غدد...

عمومی که هیچ

حتی داخلی هم نظرش قابل استناد نیس

غدد ؛ تیروئیدت رو معاینه میکنه و مرتب آز میگیره و داروش اصولی هست..

منم تیروئید دارم

دارویی که داخلی داد با غدد فرق داشت.

متخصص غدد

اول دارو داد گفت مصرف کن و یک ماه بعد بیا

ببینم کم کنم یا زیاد

باز یک ماه بعد رفتم و کم کرد و گفت ادامه بده

هر ۳ ماه هم آز میدم