2777
2789
عنوان

کی شوهرش مجرد بوده خودش قبلا ازدواج کرده بیاد درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایا شکر قدر همسرتو بدون خواهرم شرایط شما رو داره خواستگارش خیلی دوستش داره میگه بچتو نیار

قربونت برم ممنونم 

چقدر گناه داره اون طفلی کاش باهاش ازدواج نکنه چون در شرایط ما ،ما خودمون تنها نیستیم بچه ها هم هستند که نقش دارند باید حواسمون باشه بخاطر خودخواهی بهشون آسیب نزنیم اونا به انتخاب خودشون متولد نشدند 

بنظرم بهتره صبر کنه خدا بزرگه

این حرف و حدیثا هنیشه بوده این مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن اصل شوهرته که راضیه فکرتو درگیر نکن

عزیرم حرف مردم برام زیاد مهم نیست ته دلم واسه شوهرم عذاب وجدان دارم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

قربونت برم ممنونم چقدر گناه داره اون طفلی کاش باهاش ازدواج نکنه چون در شرایط ما ،ما خودمون تنها نیست ...

ماهم بهش میگیم اگه واقعا بخوادت بچتم قبول میکنه بچش دوسالشه مادرم نمیتونه نگهش داره  ام اس داره مادربزرگشم مسن هست اونم نمیتونه مجبوره جواب رد بهش بده 

ماهم بهش میگیم اگه واقعا بخوادت بچتم قبول میکنه بچش دوسالشه مادرم نمیتونه نگهش داره ام اس داره مادر ...

بله همسر من وقتی اومد خواستگاریم بهم پیشنهاد داد بچه هامو بیارم خودم بزرگ کنم ولی خب خانواده پدریشون نمیدادن میخوام بگم چون خودمو دوست داشت بچه ها براش مهم نبود اونارم پذیرفت 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دقیقاً همینطوره بهش بگو بچتو قربانی احساسات نکن اواره میشه گناه داره

منم اگه شرایط داشتم و بچه هام پیش خودم بودن هرگز ازدواج نمیکردم با مردی که نپذیرشون

فکرشو نکن من همسرم ی بار ازدواج داشته همسرش فوت میکنه اما من ازدواج اولم بود

خب تو جامعه مرد سالار ما واسه دخترا عیب نیست که همسرشون قبلا ازدواج کرده باشه ولی تا میفهمن یه زن بیوه یا مطلقه زن یه پسر مجرد شده همه چشماشون گرد میشه از تعجب 

واطلاق بگیر چه کاریه نفرین ؟

طلاق مگه راحته. یه عمر زندگی کن تلاش کن براش اخرش پرتت کنه بیرون بدون هیچی.هرچند که دیگه امیدی ندارم طلاقم داد خودش میده بدرک ذره ای برام مهم نیست ذیگه