جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من هم رابطم با خواهرم خوب نیس مدام بلده تخریبم کتنه از ظاهرم از لباسام از رفتارام ایراد میگیره حتی جدیدا داره تو کارا و رفتار و ظاهر دخترمم نظر میده...دخترم فقط ۶سالشه
از اولشم زیاد باهم خوب نبودن یعنی اصلا خاله بزرگم باازدواجشون موافق نبود خودم شاهد بودم خاله کوچیکم باشوهر و بچه هاش زیاد میمدن جواب مثبت بگیرن اون خالم به دخترش میتوپید بگو نه زودتر جمع کنن برن ولی دختر خالم خودش عاشق شد خواست بالاخره هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه دیگه.چه میشه کرد بادوتا بچه طلاق گرفتن الانم دخترخالم گهگاه میره اروپا به خاطر بچش گهگاهم چند وقت میاد اینجا به هاطر این یکی بچش
خودشو خیلی بالا میبینه و چون دختر بزرگ خونوادس فک میکنه عقل کله...من خودم هیچوقت درمورد ظاهرش ایراد نگرفتم ولی اون اینقد تو گوشم خوند دماغت رو عمل کن ایراد داره ک من رفت تو مغزم و اعتمادبنفسمو از دست دادم بعدم با کلی مخالفت شوهرم عمل کرد....بعدش گفت برو ژل بزن ب لبات و هزارتا دیگه ازین حرفا
برو خدارو شکر کن که خواهر نداری ، خواهر خوب نعمته اما خواهر حسود و بخیل و باسیاست که همیشه بخواد خودشو خوبه کنه و تو رو بد جلوه بده از صدتا دشمنم بدتره. خلاصه ناشکر نباش
مصلحتت در این بوده مطمئن باش خدا یه چیزی میدونسته که بهت خواهر نداده حالا ماها که داریم چه کردیم وال ...
خدا که داد اما بنده کشت ، ولی من هر چی خواهر برادر اطرافم دارم کلی با هم خوشن در سنین مختلف ، خواهرا که کیف میکنن الان دخترخاله ها دخترعمه ها همه جلوچشممن ، همه جا پشت و کمک همن ، با هم به تفریح و دورهمی هستن