2777
2789

چند روزیه که شوهرم از اینکه رابطه کمی داریم باهام لج بود منم از قصدم نبوده ،بیمارم ،هم روحی هم جسمی ،وهم یه بچه بیش فعال دارم و واقعا نمیرسم که انجام بدیم ،انرژی ندارم حتی چند روزیه که نمازم نمیخونم بخدا.

حالا دیشب شد و منم گفتم چون چند روز دیگه پریود میشم برم پیشش ،اولش قبول نکرد به حالت شوخی و اینا ولی میدونستم دوس داره منم ادامه دادم و....نمیدونم چطور بگم قبل انجام اون کار آخری یهو عصبانی شد گفت درکم نمیکنی ،کم میای و فقط وقتی خودت دوس داری هستی و همینه که اندازه سگ ازت بدم میاد ،ببخشید که میگم اینارو در حالتی گفت که کاملا ل..ت بودیم و خودشم تو اوج بود .منم هیچی نگفتم و گفتم الان وقت این حرفا نیست بزار ادامه بدیم ولی بغض در گلومو گرفته بود و به زور تحمل میکردم ...

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

که یهو با پا هولم داد و گفت شلوارمو بده بپوشم و از جلو چشم گم شو

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هیچی نگفتم ولی نهایت تحقیر بود برام خیلی خورد شدم ،با همون وضعیتم از اتاق اومدم بیرون و لباسامو پوشیدم .اولش گریم نمیومد از شدت فشار عصبی ولی بعدش بغضم ترکید و تا سه شب گریه کردم.الان چشام پف کرده.

اخی عزیزم🙂ناراحت نباش

نگابیشتر زنای اینجا کن! کلی از این مینالن ک شوهرشون دوسشون نداره و طرفشون نمیره و ... میره بازنای دیگ و فلان

توم برا حفظ زندگیت باید یکم سیاست ب خرج بدی

ب شوهرتم برس .برای حفظ زندگیتم ک شده گلم

مرداد عجیبن ...دچار سوءتفاهم شده ...همزمان شک نکن از دست خودشم عصبی شده ..عیب نداره می‌دونم سخته خیلی سخت ..اما سعی کن به موضوع دیشب زیاد نپردازی و فراموش کنی چون برات باعث شکاف میشه ...

کارش خیلی خیلی بده بود 

اما صبور باش عزیز دلم 

ای بابا

بخدا گیر افتادم ،میگه فقط میخوری و میخوابی .من افسردم ،حس جنسیم تقریبا صفره ،بیماری جسمی هم دارم .

الانم باهام حرف نزد رفت چیکار کنم