2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10748 بازدید | 239 پست
حق طلاق داد؟

رفتیم ثبت گفت میخوام حق طلاق بدم درازای اینکه هرموقع خیانت کردم زنم بتونه جدا بشه تام نباشه مسئول ثبت گفت همچین چیزی نداریم چون قانون این حق ب زنت داده همین الانم اگر خیانت کنی حق طلاق با زنته فقط میتونی حق طلاق تام بهش بدی

فک کنم تاپیک زدی من یادمه جریان شما رو،الان خوبین؟

قربانت عزیزم اره تاپیک زده بودم گفتم دارم میرم خونه شک دارم استرس دارم. خداروشکر خیلی بهترم فراموش که نکردم اما دارم تلاش میکنم بهتر بشه همه چیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر شوهرت کمک میکنه تو کارخونه و بچه داری. من حتی تا تصمیم طلاقم رفتم مشاور ب شوهرم گفت توافقی جداشید چون شوهرم اخلاقای دیگه هم داره مثلا تو خونه اصلا دست ب هیچی نمیزنه حتی لیوان خودش برنمیداره خیلی بی نظم و تنبله گشنگی بمیزه غذا درست نمیکنخ براخودش 

امثال شما هارو فقط امام زمان باید ورود کنهاسی نگفت دارم میرم خیانت کنم گفت وقتی همچین شوهرای بی درکی ...

دقیقاا..چن صفحه اول خوندم تعجب کردم از پستهاشون...

زن وقتی زایمان میکنه بیشترین نیاز به شوهرش داره...

یعنی این خانوم ها فقط برا نیاز جنسی پیش هم دارز میکشین؟؟؟؟

اسمش روشه.زن شوهر..اینکه ادم ی روز گذروند.نیاز داره شب بدون دغدغه بعل همسرش دارز بکشه.آرامش بگیره..

دو ماه

ببین چندماه حتی تا یک سال تغییر طبیعیه،خواه ناخواه با وجود بچه اولش آدم یکم ازهم دور میشه،چون نوزاد تا صب بارها بیدار میشه،مادر خستس،کنار بچه سخته و...یادم منم یکم حرص میخوردم که زندگی مثل قبل نیست،ولی اکی میشه دوباره

کاملا هم حق داری زایمان کردی و ادم بعد زایمان کلی توقع و انتظار داره از شوهرش که کنارش باشه من زایمان نداشتم اما خیلی دیدم. میفهمم وقتی یه مرد نیاز زناشویی را رفع نکنه زن خیلی اسیب میبینه و حتی ب خیانت هم فکر میکنه منم همینطور بودم. اما موندم گفتم همه تلاشم میکنم و اگر یکبار دیگه بهم ثابت بده خیانت میکنه جدا میشم به هرسختی که باشه چون من موندم ک بگم تلاشم کردم اما نشد و وقتی رفتم پشمون نباشم 

چون بچه داری بمون برای زندگیت بجنگ زندگی که ساختی را دو دستی تقدیم نکن به کسی دیگه و مردا ازخداشونه زن نباشه تازه اهرم بعدی تو بچه هاته خیلی مردا بخاطر بچه نمیزارن زن بره من دیدم ک میگم من دیدم مردی ک زنش خیانت کرده بود مچش گرفته بود و میگفت 6 طلاقه اش کردم اومد زن گرفت اما اخرش زن دومش طلاق داد برگشت ب همون زنی ک خیانت کرده بود نمیگم خدایی نکرده.... اما منظورم اینه بچه یه اهرم فشاره برای مرد و زن همانطور ک مردها با بچه زنو پایبند میکنن خودشونم مجبورن پایبند بشن. فقط یکم از خودگذشتگی لازمه یکم زیرپا گذاشتن غرورت برای اینکه بتونی زندگیتو بسازی مشاوره برید

چقد بعضی نظراتتون ناشی از زن ستیزیهمیگه شوهرم رابطه نداره میگن خودتو بهش بمالمیگه محبت نداره میگن خو ...

این خانم اگه همه این روشا بره،وحتی بقول شما محبت گدایی کنه از شوهرش،بهترز گدایی محبت از مرد غریبس،کسی که انقدر نیاز داره که فکر خیانتم میکنه،خب خودش بره سمت شوهرش بهترز زناس