2777
2789

داشتم قوطی رب باز میکردم از دستم ول شد فلزش دستمو عمیق برید خونش بند نمیومد بعد ک نشستم حالت تهوع خیلی شدید گرفتم جوری ک حس کردم الان بالت میارم خواستم بلند شم برم سرویس بهداشتی یوقت بالا نیارم تو پذیرایی یهو چشام سیاهیی رف کف یکی از پاهام خیلی بد گز گز کرد انکار خواب بره 

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

چ عجیب اخه اونقدرم خون ازت نرفته ک بگیم کم خونی بوده

شاید فوبیای خون داری

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فشارت اومده پایین و حالت تهوع بهت دست داده .

احتمال دتدم 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
چ عجیب اخه اونقدرم خون ازت نرفته ک بگیم کم خونی بودهشاید فوبیای خون داری

نه واقعا فوبیا ندارم روزی هزار بار خودمو میکوبم اینور اونور خوب میاد😐ممکنه چون پریودم و حال ندارم اونجوری بشه خودمم تعجب کردم

منم یبار پرسینگ ابرو زدم با انژیوکت

همون موقه ک خون اومد حالت تهوع گرفتم و سرم گیج رفت

یکم دراز کشیدم بهتر شدم

البته من کم خوونی دارم

پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور نکن !توی لاین مژه و پرسینگ بدن و تتوی بدن  و بافت مو ب صورت حرفه ای فعالیت میکنم و کلی هنرجو دارم 😍اموزش هم میدم🙃  

ترسیدی،خون از دست دادی،از درد هم هست

واقعا خون همینجوری از زخم میزد بیرون خیلی ععجیب بود و نترسیدم واقعا زیاد دست و پامو میبرم فک کنم چون پریود بودم حال خوشی نداشتم اینجور شد بدترین تجربه عمرم شد😐انقد لوس نبودم😂

نه واقعا فوبیا ندارم روزی هزار بار خودمو میکوبم اینور اونور خوب میاد😐ممکنه چون پریودم و حال ندارم ا ...

اها اره بخاطر پریودی میتونه باشه

کلا بدنت ضعیف بود بهت شوک وارد شد انگار

نترس چیزی نیست

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

عزیزم هر جات خون ریزی داشت فوری زردچوبه خالص بریز خونریزی قطع میشه

جدی خیلی ممنون دیگه الان خونش بند اومد ولی خیلی عمیق بود همینجوری با فشار خون میزد بیرون شوهرم میگف ببریم بخیه بزنیم گفتم ولکن نوروخدا😂

منم یبار پرسینگ ابرو زدم با انژیوکتهمون موقه ک خون اومد حالت تهوع گرفتم و سرم گیج رفتیکم دراز کشیدم ...

اخی بگردم خیلی حس بدیه

من نمیدونمدکم حونی دارم یا پریودم هستم شاید بخاطر همین کم خونی بوده🥲☹️

اها اره بخاطر پریودی میتونه باشهکلا بدنت ضعیف بود بهت شوک وارد شد انگارنترس چیزی نیست

اره اینسری پریودی درد ناکی دارم کل بدنم درد میکنه و سسته واقعا زن بودن خیلی سخته دلم واسه خودم سوخت🥲

اره اینسری پریودی درد ناکی دارم کل بدنم درد میکنه و سسته واقعا زن بودن خیلی سخته دلم واسه خودم سوخت� ...

الهی عزیزم💔🥺

خیلی سخته واقعا ما زنا پدیده های عجیبی هستیم

نمیدونم چرا پریود هنوز تو تکامل انسان هست

خوشبحال انسان های اینده اگر پریود توسط انتخاب طبیعی براشون حذف بشه🥲😂

الهی عزیزم💔🥺خیلی سخته واقعا ما زنا پدیده های عجیبی هستیمنمیدونم چرا پریود هنوز تو تکامل انسان هستخ ...

اره واقعا🥲

کاش بجوری بود آلارمی چیزی میومد سلام باردار نیستی خدافظ و انقد درد نمیشکیدم😂کاش فقط درد جسمی بود روحی و روانی ام بهم میریزیم من ک انگار غم عالم میریزه رو سرم