2777
2789
عنوان

کاش شوهرم دوستم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 38 پست
شام مورد علاقشو امشب پخته بودم خورد خوابید

دست گلت درد نکنه💜💜💜💜💜

ازش نپرسیدی مشکلش باهات چیه و چرا داره سردی میکنه؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

یادش بدهبخواه ازش مردا خنگن

خوب بلده تو همون دوران زن برادرش رفت بیمارستان رفتیم ملاقاتش  نمیدونی چطوری حال و احوالشو میپرسید وقتیم فهمید بستری شده زود زنگ زد داداشش نمیدونی با چه مگرانی ای باهاش حرف میزد ۷ ساله ازدواج کردیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دست گلت درد نکنه💜💜💜💜💜ازش نپرسیدی مشکلش باهات چیه و چرا داره سردی میکنه؟

دیکه خسته شدم از حرف زدن 

هر چی منو خوشحال کنه از بین میبردش خودشم که هیچی 

امشب قرار بود ۴۰۰ برام بریزه قهر کرد حتی بیرونم رفت نریخت برام میدونم پول ندارم

دیکه خسته شدم از حرف زدن هر چی منو خوشحال کنه از بین میبردش خودشم که هیچی امشب قرار بود ۴۰۰ برام بری ...

الهی بگردم

از اول همینطوری بود؟اگه از اولش بود چرا ازدواج کردی باهاش؟

یا بعد ازدواج سرد شد؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

یه مدتیه اینطوری میکنه همش میخواد بهم بگه به درد نیمخورم

ارتباط عاطفی و زناشوییتون چطوره؟

کم شده؟

سعی کن بفهمی چشه...ایا مشکلات اقتصادیه یا دلش یه چیزی میخواد ک نداره یا چی

ارتباط عاطفی و زناشوییتون چطوره؟کم شده؟سعی کن بفهمی چشه...ایا مشکلات اقتصادیه یا دلش یه چیزی میخواد ...

اوضاعمون اوکیهدمشگلی نداریم 

کلا عصبیه امشبم ده دیقه غذاش دیر شد 

خودش گفت برم لیموناد بگیرم 

موتور زد بهم چیز خاصی نشد ولی هر چی بهش گفتم بازم اینجوری کرد

دلم داره میترکه همش قربون صدقه بچه ها میره به من بی محبتی میکنه

خواهر قشنگم درکت میکنم با حرفات دارم گریه میکنم من خودم همه ی اینایی که تو میگی به چشم خودم دیدم 🥺🥺

اوضاعمون اوکیهدمشگلی نداریم کلا عصبیه امشبم ده دیقه غذاش دیر شد خودش گفت برم لیموناد بگیرم موتور زد ...

بگردم الهی

بیا بغلم خواهری🤗🤗🤗

تو هم زیبایی هم جذابی هم خوشگلی هم زن خوبی هستی

امیدوارم همسرت هم خیلی زود بفهمه چه گوهری داره💜

شما که منو ندیدی دیدی؟

ندیدم اما غم توی دلت و ناراحتیت رو حس کردم

و تلاشات برای درست کردن رابطتون

تو با ارزشی💜🤗

ندیدم اما غم توی دلت و ناراحتیت رو حس کردمو تلاشات برای درست کردن رابطتونتو با ارزشی💜🤗

مرسی عزیزم 

گفتم شاید شناسایی شدم 

دلم داره میترکه 

بعد بچه هام توقع داشتن باهاشون بازی کنم ولی ...

پسرم رفت به باباش گفت چرا مامانو زدی اونم گفت نزدم میخواستم صداش کنم 

بعدش بهش گفت برو مامانو بغل کن اونم گفت حالم خوب نیست و خوابید