2777
2789

عقدم‌رو خواهرشوهر کوچیکم به هم زد . جشنم رو خراب کزد . حالا قرار بر این شده عروسی رو جدا بگیریم .خودم این تصمیم رو گرفتم چون این دختره آبرو حالیش نیست. حالا شوهرم میگه رقص و اینا باید طرف من باشه . طرف تو فقط میزارمت و بر میگردم مجلس خودم . خدایا چرا اینقد من بدشانسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان واقعا فقط نگران اینی که مجلسات خراب نشه؟!

نگران این نیستی که پس فردا با همین همسرت قراره زندگی کنی؟

قراره با خانواده همسرت معاشرت کنی؟

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

واااای

من بودم به هم میزدم

چه بیشعور

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

یه چیزایی میشنوم از ماتریکس خارج میشم

واقعا😂😐

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵