2777
2789

خانما شوهرم گفته درآمدم رو میده بهم ، خرج و مخارج ماهیانه با من باشه مدیریتش، کارش آزاده با برادرش ، هر چی در بیارن والا من در جریان نیستم چطور تقسیم میکنن فقط میدونم پول دستش باشه خرج بیخود میکنه یا مثلا ببینه خرج زندگیمون زیاد نیست شاید کمتر از چیزی که در میارن ماهانه بهم بده برا مخارج

الان یه مقداری داده بهم که خودش اولش میگفت با این پول سخت میشه رسوند و ممکنه کم بیاد حالا تو تلاشتو بکن ببین میرسونی میشه یا نه 

حالا این که چقدر داده بماند ، فقط بدونید اونقدری هست که من بتونم ماهانه حتی یکم پس اندازم کنم ، مثلا چند ماه رو هم بزارم طلایی چیزی بخرم ، حتی خیلی سبک ولی قصدم همینه 

الان به نظرتون برای اینکه اگه درآمدش بیشتر بود بیشتر بهم بده کدوم حرفو بزنم بهش بهتره ؟ 

یک. بهش بگم نمیرسه و سخته و این حرفا و اگه میتونی تلاش کن بیشتر بده بهم و بیشتر برسون و این حرفا؟ 

دو. بهش بگم هر ماه چقدر اضافه میاد و چقدر میتونم پس‌انداز کنم برای طلا و این حرفا؟ 

کدومو بگم بیشتر میده بهم؟ 

دو تا مشکلم دارم برا هرکدوم، 

مشکلم برای شماره یک اینه که میترسک فک کنه نمیتونم مدیریت کنم و دیگه نده بهم 

مشکلم برای شماره دو اینه که میترسم ببینه میرسه و داره ، الکی پول بده اینو اون یا بیشتر بده داداشش 

بگو خرج بالاس همه چی گرون شده

یا فلان چیز مثلا یه کیلو خریدی بگو دو کیلو خریدم پول بیشتر بده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داداشش چجور ادمیه زن داره کی بزرگتره به نظرم شوهرت خیلی ساده و زود باور هست

کوچیکتره ، زن نداره ، شوهرم خیلی در قبالش احساس مسؤلیت میکنه 

یه بار بهم گفت من دیگه زندگی دارم ، اون هنوز زن نداره و بخواد زندگی تشکیل بده بیشتر نیازشه منم سخت نمیگیرم تو درامد 

سر همین حرفش میترسم بیشتر بده

اره اینم خوبه، بیشتر بگم هی هرچی میخرمو

اره هم بیشتر بگو هم بگرد جایی که ارزونتره خرید کن

مثلا فروشگاه ها بعضی آخر هفته ها تخفیف میزنن یا به جای مغازه از بازار روز خرید کن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔