2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم ولش کنم دارم جون میدم ۲ ماهه شب و روز گریه میکنم دارم میمیرم از دلشوره

چندوقت باهم بودید قبل که مشکلی داشتید باهم؟ بیشتر سر این داری اذیت میشی ک با یه علامت سوال ولت کرد بدون توضیح رفت،همش خودتو میخوری ک چرا چیشد 

ولی اون انقد شهامت نداشت یا ارزش قائل نشد حتی خدافظی کنه یا توضیح بده برات پس رو خودت کار کن دلشوره ام نداشته باش مشکلی نداره فقط نخاسته ادامه بده و تو خودش ندیده ک بهت بگه

چندوقت باهم بودید قبل که مشکلی داشتید باهم؟ بیشتر سر این داری اذیت میشی ک با یه علامت سوال ولت کرد ب ...

اره دلیلشو نگفت دارم میمیرم چیکار کنم دست خودم نیست 

۲ سال بیشتر

واقعا ناراحت شدم برای حس و حالت

تاپیکاتو نگاه کردم

برای یه آدم بی مقدار چقد غصه میخوری...

فکر می‌کنی اگه برگرده چیکار می‌کنه...مثل یه گرگ از تو که یه بره دست و پا بسته و وابسته هستی استفاده می‌کنه و این سری می‌ره پی کارش...

مردایی که یک دل نه صد دل عاشق شدن و با هزار خواهش و تمنا به وصال معشوق رسیدن بعد یه عمر با یکی دو تا بچه رفتن پی عشق تازه حاضرن زن و بچه شون رو قربونی یار جدید کنن...تو انتظار برگشت و وفاداری از یه غریبه داری...لطفا به خودت بیا قبل از اینکه خودت خودت رو پیر و مریض کنی...