2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست میشه بیاید بگید کدوم کارو کنم با شوهرم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 31 پست
کوچیکتره ، زن نداره ، شوهرم خیلی در قبالش احساس مسؤلیت میکنه یه بار بهم گفت من دیگه زندگی دارم ، اون ...

حدودا چقد درامدشونه 

داداشش چجوریه از اینایی نیس ک پولو بگیره خرج قرتی بازیاش کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حدودا چقد درامدشونه داداشش چجوریه از اینایی نیس ک پولو بگیره خرج قرتی بازیاش کنه

نمیدونم واقعا داداشش از اوناست که همه کارارو میندازه گردن شوهرم از زیر مار در میره یا مهم نیست کار مردم براش

نمیدونم واقعا داداشش از اوناست که همه کارارو میندازه گردن شوهرم از زیر مار در میره یا مهم نیست کار م ...

😑

به نظرم اگه واقعن اینطور ادمیه از الان بخواین بهش زیاد بها بدین فررا روزی خیلی پررو میشه 

این نظر منه خودتون حالا هرچه صلاح میدونین

😑به نظرم اگه واقعن اینطور ادمیه از الان بخواین بهش زیاد بها بدین فررا روزی خیلی پررو میشه این نظر م ...

همین الانم پررو شده ولی شوهرم خیلی بالاس میبره ، سنش کمه تازه بیست سالش شده ، هیچ مسؤلیتی هم نداره یعنی براش مهم نیست که قبول کنه ، همش کار خراب میکنه ، حرصاشو شوهر من میاد میاد میخوره 

بازم خیلی زیاد از درامدو میده بهش و اوستا صداش میکنه

همینو میخواستم بدونم پس بیشترشو بگم ، حله

ببین پس مثلا این ماه اول ماه ۲۰ تومن ازش بگیر ، بعد وسط خریدات برو سکه گرمی بخر ، سکه گرمی رو روز چهارم پنجم بخر نزار اگه پولت موند بخری پس انداز کنی ، همون اولای ماه هرماه یه دونه یا چند تا سکه گرمی بخر ، بعد ۲۰ تومنت که تموم شد بگو پولم کم اومد تا برات بزنه وقتی خودش گفته ممکنه سخت برسونی پس اصلا اون مقدار حتی اگه رسوندی هم نگو رسوندم که همسرت بهت بگه آفرین زن قانع خودم حتی شده کنار خرجات هر روز یه مقدار نقد بگیر اضافه بزار تو خونه بعد که جمع شد برو سکه گرمی بخر ، باید خرج داشته باشی تا همسرت به فکر تلاش بیشتر باشه 

ارههههههه اره ، یکم طول میکشه تا دستم بیاد کدوم مغازه بهتره و مناسب تره

یواش یواش حرفه ای میشی👌😆

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
عه ، من گفتم اگه اضافه اومد بگیرم. پس میگی اوایل ماه بخرم بهتره!؟

بله دقیقا باید اول ماه ، روز دهم  ، بیستم .

مثلا بین خریدات باشه که شک نکنه اخر ماه که بدرد نمیخوره 

کم کم خودت هم به این سبک زندگی عادت میکنی ،که حتما هرماه یه تیکه طلا بخری یا حتی یه سکه گرمی ،ببین سکه های گرمی لازم نیست پولت به اندازه ۱ گرم برسه بعد بری بخری مثلا حتی با مبلغ کم میری طلا فروشی ازش سوال میکنی سکه ۱۰۰ سوتی اگه داره اونو میخره ده تا سکه ۱۰ سوتی میشه ۱ گرم