2777
2789
عنوان

آبروریزی شوهرم اومدم خونه پدرم شنبه میرم دادخواست طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7920 بازدید | 164 پست
اونا شانسی خوشبخت شدن یا حتما یه ویژگی مثبتی داشتن

اصلا ربطی نداره!

کسی که طلاق گرفته و ازدواج نکرده حتما خودش نخواسته

وگرنه برای زنی که جدا شده از دختر مجرد خیلی خیلی بیشتر خواستگار خوب میاد!

چون من دیدم مردها معتقدن زن هایی که قبلا زیر یک سقف با یک مرد رفتن وجدا شدن هم درک بیشتری دارن هم توقعاتشون معقوله هم زندگی بلد ترن!

مگر اینکه خانواده های خیلی سنتی که از اون قشر آدم خواستگار نداشته باشه خیلی بهتره و به نفعشه

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

جالبه اقایون از طلاق نمیترسن بیشتر زنها از طلاق و مهرش که بخوره تو شناسنامه وحشت دارن..

چون گذشتگانمون زنای مطلقه رو تو سری خور بار اوردن و هر چی دلشون خواسته بارشون کردن 

من خودم جدا شدم تو اجتماعم تاحالا نشده ب کسی بگم جدا شدم تعجب کنه خیییلی راحت شده پذیرشه طلاق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای استارتر عزیز حتما تصمیم درست و عاقلانه بگیر

چون الان که عقدی اینجور مشکل اساسی داری بعدها که بری تو خونه و زندگی بدتر هم ممکنه بشه

سعی کن هر جوری شده این مشکل رو حل کنی یا در نهایت از زندگیش بری بیرون

من میخوام شما راه درست رو بری

بدون عجله جدی در موردش صحبت کن و اگر اکی نشد و نشونه های بیشتری از خساست دیدی جدا شو

اصلا ربطی نداره!کسی که طلاق گرفته و ازدواج نکرده حتما خودش نخواستهوگرنه برای زنی که جدا شده از دختر ...

خواستشون معقوله یعنی از اینکه دوباره جدا بشن می ترسن بخاطر همین به ۱۰۰ فکر نمیکنن میگن ۵۰ هم بود کافیه 

همسرت هوش هیجانی پایینی داره که نمیتونه توی جمع خود کنترلی داشته باشه 

اینجور مردها و زن ها رو زیاد دیدم

مثلا خانمی داشت خرید میکرد همسرش اینقدر تو فروشگاه داد و قال راه انداخت بیچاره خانمه اب شد جلوی جمع

میگفت بیا بسه دیگه اینقدر داری میخری و غر میزدپشت هم به زبان ترکی...........حالا هر چقدرم زنه کار اشتباهی بکنه حق نداری حریم افراد رو توی جمع بشکونی و اینجوری صحبت کنی..تمام نگاهها سمت خانمه بود من سرمو انداختم پایین چون دیدم به اندازه کافی خورد شد ایشون..و خیلی نجیب بود شاید 55 یا 60 ساله بود و اروم جنس رو گذاشت زمین و رفت بیرون...!!

اینجور افراد اصلا خود کنترلی ندارن جلوی بچه هاشون جلوی فامیل..جلوی غریبه ها.....

اگر این نشونه ها رو هم داره همسرت خیلی دقت کن

والا من که هر کیو دیدم جدا شده مونده تو خونه

موندن تو خونه خیلی خیلی بهتر از اینکه آدم با یه مرد خسیس بسازه!

هیچکس جدا نمیشه که بعدا ازدواج بهتر کنه

آدم جدا میشه که بتونه بهترشو خودش بسازه 

اگر ادم خوب اومد سر راهش چه بهتر نیومدم آدم چیزی واز دست نمیده از فلاکت نجات پیدا میکنه

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

خواستشون معقوله یعنی از اینکه دوباره جدا بشن می ترسن بخاطر همین به ۱۰۰ فکر نمیکنن میگن ۵۰ هم بود کاف ...

دخترخاله مامان من شوهرش معتاد بود وبیکار 

الان شوهرش مهندسه

کی ۱۰۰ بود حالا؟!

دوست من شوهر سابقش سن خیلی بالا وخسیس الان شوهرش به قدری خوشگل وخوش تیپه که نگم به چشم برادری

اون یکی دوستم ۷سال کتک خورد جدا شد نامزد الانش میزارتش رو چشماش 

دختراشم موندن چه برسه به مطلقه ها

دوست عزیز گفتی نمیخوای ازدواج کنی ولی معلومه هلاکی

ایشالا بخت عالی نصیبت بشه!

اگه واقعا قصدت جدیه برا طلاق 

بهش بگو جدا میشم ن برا ترسوندن طرف مقابل

من خودم تو دوران عقد بی خود و بی جهت هی میگفتم طلاق میخام

الان شوهرم و خونوادش نسبت بمن بی اعتمادن 

شوهرم رفته ماشینو زده ب اسم مادرش از ترس اینکه طلاق بگیرم و توقیف شه 

خیلی دقت کن تو تصمیمت

و اینکه بعضی مردا وقتی پول ندارن کفری میشن

واقعا خسیسه یا بخاطر  قرض و قسط اینطوری میکنه

بنظرم سیاست زنانه داشته باشی همه چی خوب پیش میره

زود نگو طلاق

طلاق اخرین راهه