2777
2789
عنوان

آبروریزی شوهرم اومدم خونه پدرم شنبه میرم دادخواست طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6596 بازدید | 157 پست
دوست عزیز گفتی نمیخوای ازدواج کنی ولی معلومه هلاکیایشالا بخت عالی نصیبت بشه!

نه هلاک نیستم شما میگی راحته دخترا میان اینجا میگن چیکار کنیم شوهر کنیم شوهر نیست چله ببندیم دعای فلان بخونیم بختمون باز شه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه هلاک نیستم شما میگی راحته دخترا میان اینجا میگن چیکار کنیم شوهر کنیم شوهر نیست چله ببندیم دعای فل ...

خب اونا نمیخوان باهرکسی از راه رسید ازدواج کنن

امثال مردای خسیس ومعتاد وبی پول زیاده

دخترا دنبال مرد زندگین

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

خونه پدرم برگردم بهتر از اینکه که یه عمر با این آدمی ازدواج کنم دیگه اون زمان گذشت الان همه چیز فرق ...

بنظرم هیچ تصمیمی نگیر. بزار دو سه روز بگذره.

بعد با خودت وب فکر کن. ببین خسیسه یا بی پول.

الان نداره یا کلا جنم پول دراوردن نداره

همه زنا دنبال مرد زندگین شما دنبال مرد معتادی نیستی که

شما فکر کنم دنبال مرد معتاد وخسیسی که استارتر وتشویق میکنی با مرد بد دهن وخسیس زندگیشو ادامه بده

وگرنه هر آدم عاقلی میدونه باید از همچین مردی جدا شد

شما ولی میگی اسمش شوهر باشه

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

از اون پدر و مادر خسیس   همین داماد  ور میاد

امکان نداره دختری که پدر و مادر تو خونه با عزت و احترام باهاش برخورد کنند همسرش بهش بی احترامی کنه

اسی به نظرم جدا نشو 

باز همسرت را راحت تر ممکنه بتونی با خوبی و محبت تغییر بدی تا خانواده ی خودت را