2777
2789
عنوان

آبروریزی شوهرم اومدم خونه پدرم شنبه میرم دادخواست طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8010 بازدید | 165 پست
اشتباه داریم تا اشتباه دوران نامزدی رو کوفتش کرده که چی مامانش تو قرض انداخته؟ و‌اینکه تو‌جمع می تون ...

صلاح مملکت خویش خسروان دانند.....

ما که نمیدونیم دقیقا رابطه ی اینا چجوری بوده....ان شالله که هر تصمیمی گرفت به خیر و خوشی باشه.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

انگار تو ایران زندگی نمی کنی

اتفاقا تو ایران زندگی میکنم

طلاق خیلی عادیه 

۲نفر به تفاهم نرسیدن وجدا شدن

تو یکی از کامنتامم گفتم ۳نفر از اطرافیان من جدا شدن حتی اونا بعد چندسال زندگی جدا شدن الان ازدواج دوم کردن خیلیم خوشبختن

زنی که هر خفتی و به جون نمیخره و مسیرشو از آدم اشتباه جدا میکنه قوی ترین آدمه ولایق بهترینا

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بعد که جنازتونا،گذاشتن دم در به فکر طلاق باشین این حقارتا که چیزی نیست باید ی زن تحمل کنه بالاخره ...

من مجردم بابا مگه خرم شوهر کنم فقط میدونم زود نباید تصمیم بگیره اگه مهر زن مطلقه بخوره سختر میشه براش 

پول برام مهم نیست ار اول تو زندگیم پول واسه ما حکم آب داشت من فقط آرامش برام مهمه

ننگفتی وام چی داره ؟

آرامش بله درسته حقته ولی این راهش نیست من با طلاق مشکل ندارم خودم طلاق گرفتم ولی باید دستت پر باشه که بری دادگاه وگرنه تا سالها رنگ ارامشو نمی بینی بعدم خاطرش همراهته 

شرایط اقتصادی الان افتضاحه...یک کم درکش کن به هر حال اونم پس انداز میکنه واسه رفاه تو هست...ما هم او ...

مهر مطلقه چیه مگ 

انقدر طلاقو گنده نکنبد 

والا کسایی ک طلاق گرفتن کیسای بهتری نسبت ب مجردا دارن 

الان دیگه از ده تا زن،نه تاشون مطلقن چون خیلی عاقل شدن و زیر بار حرف زور نمیرن دختر خاله خودم تو عقد ...

اره والله همسایه ما عقد بودهنوز جدا نشده بود 

در حال جدا شدن بود براش خواستگار میومد 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

اول اینکه مستقیم درخواست طلاق نده باید اول مهر بزاری اجرا قدم اخر درخواست طلاق دوم اینکه با یه وکیل حتما مشورت کن سوم اینکه این دو موردی که شما الان گفتی افتضاح هست ولی رای خاصی نمیشه داد گزینه های بیشتری باید بگید ولی تو ۸ ماه اول این رفتار ها نشونه خوبی نیست

چه خسیس و گشنه 

همسرم با تموم ویژگی های بدی که داره ولی خداروشکر خسیس نیست و شده روزی سه بار هم بیرون بریم یا رستوران سفارش بده

ببین این اگه قراره تا آخر این مدلی باشه بدبختی 

خونه خودتون هم برید به نون و آب می‌بنده تورو

ننگفتی وام چی داره ؟آرامش بله درسته حقته ولی این راهش نیست من با طلاق مشکل ندارم خودم طلاق گرفتم ولی ...

برای خرید ماشین برداشته 

من میرم خدا هم بزرگه 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

مهر مطلقه چیه مگ انقدر طلاقو گنده نکنبد والا کسایی ک طلاق گرفتن کیسای بهتری نسبت ب مجردا دارن

دوست منم از شوهر روانی و هرزش طلاق گرفت با یه بچه ، رفت با پسر مجرد ازدواج کرد و الان خوشبخته خداروشکر

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔