2777
2789
عنوان

طلاق به خاطر خیانت و دوری

226 بازدید | 31 پست

سلام خانما.فکر کنم همه منو میشناسید دیگه.تاپیک های تکراری من

دوستان همسرم یک سال و نیم پیش یه خیانت پیامکی کرده.من تا به خود امروز نتونستم ببخشم.دیگه اینقدرررر حالم بد شده که تا مرز جدایی رفتیم ولی بازم نتونستیم.اون خیلیییی دوسم داره.بماند که با قسم و ایه بهم ثابت کرده فقط از روی لجاجت بوده.ولی راستش من دیگه دلم باهاش نیست.دوسش ندارم.از چشمم افتاده.ولی عمیقا دلم میسوزه براش.چون بسیاااار آدم تنهاییه.

بچه ندارم و ده ساله ازدواج کردبم.اینم بگم ما خیلی مدهبی هستیم.الان چند ساله اومدیم شهر دیگه و من دیگه نمیتونم دروی مادر و پدرم رو طاقت بیارم.اونم میگه تا چندسال نمیتونم برگردم.پدر و مادرمم خیلی خیلی دلتنگ من میشن‌اونا هم نمیتونن و خیلی تنهان.دارن از دوری من مریض میشن و شدن

نمیدونم چیکار کنم.خیلی دوس دارم جدا بشم‌.ولی جرئتش رو ندارم‌.مشاوره هم من رفتم چندبار‌فایده نداره

یعنی من بخشنده نیستم؟یعنی من خیلی حساسم

حداقل‌ متن رو تکراری نزار 

همون متن بدون یک کلمه جا ب جایی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکسای ناجور پیدا کردم 

سیمکارت مخفی پیدا کردم 

بی احترامی دیدم

و...

کلا سیرم ازش 

و هیچوقت نمیتونم ببخشم 

من دلم صاف نمیشه 

چون خودم صاف و صادق بودم بخاطرش از خیلی چیزا گذشتم 

دلم‌میخواست اونم اونطوری باشه

منتها یکی دوسال دیگه جدا میشم 

عکسای ناجور پیدا کردم سیمکارت مخفی پیدا کردم بی احترامی دیدمو...کلا سیرم ازش و هیچوقت نمیتونم ببخشم ...

متاسفم عزیز.

ببین من چیز دیگه ای ندیدم.فقط یکبار خیانت پیامکی.

بعدش به پامم افتاده.التماس.تکرارم نکرده

ولی دلم صاف نمیشه.

یمدت بری خونه مادرت بمونی میتونی تصمیم بگیری ،من ماهی یبار میرم خونه مادرم،وقتی که یکم دیر میشه بهم ...

چند بار اومدم و برگشتم

الان هم اومدم‌حالم خیلی خوبه‌دلم نمیخواد برگردم