2777
2789
عنوان

آبروریزی شوهرم اومدم خونه پدرم شنبه میرم دادخواست طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7895 بازدید | 163 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از مرز خارج بشه بره بیرونترکیه آلمان یونان همه جا 😂😂سوالت عجیب غریبه خدایی

نه نظر شماعجیب بود یه جا تو پیاما گفتم هرویین و شیشه میکشه یه جا هم گفتم دوتا نیم سکه نداده 

این آدم اصلا پول نداره که بتونه تا مرز بره چه برسه اون طرف مرز رو ببینه 

فقط میتونه پیش مادرش بشینه و به اراجیف اون گوش بده که هر چی میکشه از مادرشهو عقل نداشتش 

نه نظر شماعجیب بود یه جا تو پیاما گفتم هرویین و شیشه میکشه یه جا هم گفتم دوتا نیم سکه نداده این آدم ...

تاپیک قبلا خوندم یادم نمونده صفحات دقیق

ولی خب عجیب نیست خانوادش زمینی و قاچاقی بفرستنش ی جا دستت نرسه بهش 

ممنم بچمو خودم بزرگ میکنم طلاقم بهترین کار بود بعد از ۶ سال هنوز به ازدواج فکر نمیکنم تمرکزم رو بچمه

خدا رو شکر ماشالله از پس خودتون برمی یان افرین ، فقط شغلتون چیه ساعاتی که خونه نیستین کی پیش بچه تونه؟

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
چتد سالشع بچن دختره یا پسرپدرشو چند وقت ی بار میبیته

سلام شما چه شغلی دارین ؟وقتی سر کارین کی پیش بچه تونه ؟ بچه تون چند سالشه ؟ ماشالله جنم دارین غیرت دارین

سلام شما چه شغلی دارین ؟وقتی سر کارین کی پیش بچه تونه ؟ بچه تون چند سالشه ؟ ماشالله جنم دارین غیرت د ...

❤️‍🩹ممنون

پیش مامانم بود چندماهه نوشتمش مهد صبح باخودم میبرمش مهد عصر از سرکار میام دنبالش

کمک حسابدارم

❤️‍🩹ممنونپیش مامانم بود چندماهه نوشتمش مهد صبح باخودم میبرمش مهد عصر از سرکار میام دنبالشکمک حسابدا ...

ان شالله موفق باشین و از ادمهای خوب خدا سر راهتون قرار بگیره