2777
2789
بعد۶ماه توآزمایش نشون میده

نه اینجوری نیست اتفاقا سریع نشون میده چون یادمه هفته های بهداشت تو دانشگامون تست ایدز میاوردن ۲۰ دقیقه ای جواب میداد

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

استارتر اول برو اطلاعاتت را در مورد ایدز کامل کن بعد بیا چرت و پرت بنویس.

ایدز یک دوره کمون چندین ساله داره. شما کی تزریق داشتی که ایدز هم بدون ازمایش سریع خودش را نشون داد

پول قبر را بده به یک روانپزشک درمانت کنه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@niniyar_5 چرا این کاربر تعلیق نمیشه ایشون یه دختر نوجوونه که یک هفته است با توهماتش احساسات کاربرا ...

به هر دلیلی ترس این بیماری رو داره که خودش بدتر از ایدز داره از پا درمیارتش

استارتر اول برو اطلاعاتت را در مورد ایدز کامل کن بعد بیا چرت و پرت بنویس.ایدز یک دوره کمون چندین سال ...

از اینکه خدا گفته قضاوت بیجا نکنید دارم جلوی خودمو میگیرم و میگم شاید 1 هزارم درصد واقعا مریض باشه! 

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

بچه ها اگه هیچکس نداشته باشیم جایی هست پول بدیم بعد مردن مارو خاک کنن؟

شهرداری نمیذاره کسی زمین بمونه میبرن یه جای پرت دفن میکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
نه رایگان میدونم هست مثلا کسی هیچ فامیلی نداشته باشه که خاکش کنه کی خاک میکنه دولت داره یه سازمانی و ...

فکر کنم شهرداری .بله اینکارو میکنن .جنازه های تصادفی یا معتاد که خانواده اشون پیدا نمیشن رو دفن میکنن بعد مدتی .مرده مسلمون رو زمین نمی‌مونه .دور از همه مرگ خوب هم نعمته که خدا بعد ۹۰ سال قسمت همه بکنه 🙏

از اینکه خدا گفته قضاوت بیجا نکنید دارم جلوی خودمو میگیرم و میگم شاید 1 هزارم درصد واقعا مریض باشه!

اینجا قضاوت حلاله

چون من در مورد ایدز دوره گذروندم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
خوب پس چیکار باید کرد ؟دولت رایگان خاک میکنه؟

اره خانواده نداشته باشه یا پول ندن جنازه رو رو خاک رها نمیکنه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
فکر کنم شهرداری .بله اینکارو میکنن .جنازه های تصادفی یا معتاد که خانواده اشون پیدا نمیشن رو دفن میکن ...

اکثرن میدن الان تشریح بعد شیش بار تشریح رایگان خاک میکنن یعنی مرده ی بدبخت رایگانم دفن نمیشه