2777
2789
عنوان

درآمد بیشتر زن

97 بازدید | 11 پست

اگه بعد از چند سال زندگی حقوق زن بالاتر از مرد بشه (با تشویق همون مرد) ممکنه اون آقا کم کم از چشم همسرش بیوفته بخاطر درآمد پایین‌تر؟

(راجب خودم نیس من تازه عروسم😅)

اره زنا جنبه ندارن

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره زنا جنبه ندارن

شما تجربه داشتین؟

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما تجربه داشتین؟

بله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بله

خودتون که نوشتید ۱۷ سالتونه پس حدس میزتم شوهرت ندارید. از مادر یا خواهرتون چنین چیزی دیدید؟

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
خودتون که نوشتید ۱۷ سالتونه پس حدس میزتم شوهرت ندارید. از مادر یا خواهرتون چنین چیزی دیدید؟

نه حالا انقدر نزدیک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا ده سال دانشجو بودم و شاغل نبودم. بعدش شاغل شدم و حقوقم بالاتر از همسرم شد الانم تقریبا حقوقم ب ...

ببخشید میتونم بپرسم درآمدتونو چطور برای زندگی خرج میکنید؟ همه رو به اشتراک میذارید؟ 

ببخشید میتونم بپرسم درآمدتونو چطور برای زندگی خرج میکنید؟ همه رو به اشتراک میذارید؟

بیشتر مخارج روزمره رو همسرم انجام میده هیچ وقت هم بهم نمیگه که مثلا جایی کمک کنم.     منم اهل پس انداز و وام گرفتنم  مثلا خونه ای که توش هستیم رو نصف پولش رو من دادم و سه دونگش به ناممه.    هزینه های خودم مثل لباس و پزشکی و البته کارگر خونه رو خودم میدم    هر چند وقت یه بارم کلی خرید برا بچه ها میکنم البته به میل خودم

بیشتر مخارج روزمره رو همسرم انجام میده هیچ وقت هم بهم نمیگه که مثلا جایی کمک کنم. منم اهل پس اند ...

چه عالی، ممنونم بابت توضیحاتتون، خوشبخت باشید❤️