2777
2789
عنوان

حالم از هیکلم بهم میخوره😭😭😭😭😭اسکینی واقعا زیباتره

| مشاهده متن کامل بحث + 3460 بازدید | 157 پست

هیکلت ک عالیه مشکلی نداره 

درکل تجربه نشون داده هرررروقت یکی تو نی نی سایت اول ناله کرد ک زشتم یا هیکلم بده و بعد عکس گذاشت اتفاقا برعکسه و قشنگه😕حالا چرا نداااانم

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر دوست پسرام شد هی گفت حجم بگیر تازه داری رو میای منم مثل چی وزنه زدم و غذا خوردمنتیجه شده این � ...

اسی تو ک اهل ورزشی نمیشه با ورزش هیپ دیپو پر کرد

مال تو خیلی پره ژل زدی یا ورزش اینه

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
تقصیر دوست پسرام شد هی گفت حجم بگیر تازه داری رو میای منم مثل چی وزنه زدم و غذا خوردمنتیجه شده این � ...

استارتر منم قدم ۱۷۰ هست پاهام لاغره دو ساله باشگاه رفتم نتیجه نگرفتم میشه محبت کنی بگی تو چه مدت حجم گرفتی و رژیم غذاییت چطور بود

بده مگه ؟ مردم پروتز میکنن یا لباس زیر اسفنجی میپوشن که تو لباس خوب به نظر بیاد هیکل بدون برجستگی جذابیتی نداره تو لباس هم خوب نشون نمی‌ده 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
نمیدونم شاید خیلیا موافق نباشن اما منم اندام ظریفو بیشتر میپسندم😃الان رونات زیادی بزرگه انگار مال ا ...

بخاطر ساپورتیه که پوشیده..ساپورت ادم رو خوش اندام نشون‌نمیده..اگر شلوار جین بپوشه تازه اندم زیبایی خودش رو نشون میده

پارسا پسرمامان😍