2777
2789
ممکنه مثلا غده آدرنال عم اگ مشکل داشته باشه باز تست عرق بالا رو نشون بده نگران نباشد حالا برا پسر ش ...

نه فدات اتفاقه پسرم بالای ۵۰ بود بالاتر گفتم دفعه اول تست عرقش ۵۸ بود دفعه دوم که تست عرق داد۴۷شد

راستی غده ادرنال چیه

اره فدات،مشکوک بوددوبار تست عرق داد یه بار ۵۸ شد دفعه دوم ۴۷ شد،دیگه آزمایش ژنتیک واسش دادم

یه چیز دیگ هم بگم 

وقتی دفعه اول ازماسش میدین 

باز دارو میزنن و آزمایش میدین اگ عدد اومده باشه پایین نشونه خوبی هست 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه درصد فکر کن قرصا رو استفاده کردی که ایشالا بمونی یهو درمانش اومد از رحمت خدا ناامید نشو کی از فردا خبرداره؟من میفهمم خیلی شرایطت سخته ولی لطفا لطفا امیدتو از دست نده اگه درمانتو ادامه ندی خدایی نکرده فردای روزی که از دست رفتی درمانش اومد چی؟خواهش میکنم امید داشته باش 

نه فدات اتفاقه پسرم بالای ۵۰ بود بالاتر گفتم دفعه اول تست عرقش ۵۸ بود دفعه دوم که تست عرق داد۴۷شدراس ...

یه غده درون ریز تو بدن ک اگ ایراد داشته باشه رو تست کلر یا همون عرق تاثیر داره 

انشالله ک چیزی نیست من اگ بتونم برا استادم میفرستم وگرنه رفتم دانشگاه نشون میدم بهشون کاربری تونو سیو میکنم 

6روزه عضوشدی نمیدونم راست میگی یا ن 

ولی توی این 6روز ازمایش دادی جوابشم مثبت شد؟

ولی اینقدر اطلاعات جامع نداشتی که اچ ای وی یا همون ایدز ی دوران داره ب اسم پنجره ک اصلا مشخص نمیکنه که مبتلا شدی

بعدشم جواب ازمایش ب این زودی  میاد؟

الان سنت کمه سه سال دیگ ک 20سالت شد به این جهالتت میخندی ک همچین تاپیک هایی میزدی!

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

ایدز درمان نداره ولی کنترل داره خصوصا تو مراحل اولیه ابتلا میشه بیماری رو به حدی کنترل و سرکوب کرد که به شریکتون هم منتقل نشه با پیشگیری 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خب خداروشکر که ما از پشت کوه ایم برو بهداشت یه هزمیه خیلی کم میگیرن تست بده بیاررهمینجا بفرست برام

هر چی میگن چرا سرنگ بهت زدن ، جواب درستی نمیده

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

ربطی نداره اگه سیستم ایمنی ضعیف باشه تا شش ماهم نشون میده

اصلا ازمایش نداده اولا 

دوما یه دختر کلاس ۱۱ چرا به چ دلیل باید سیستم ایمنی اش اینقد پایین باشه ک ایدز ۶ ماهه علامت بده عزیزم اونی ک شما شنیدی مرطوب به ییمارای نقص سیستم ایمنی هست نه یه آدم سالم

هر چی میگن چرا سرنگ بهت زدن ، جواب درستی نمیده

چون دروغ میگه یا بیماری اسکیزوفرنی داره

یه کاربر قبلا بوذ میگفت تو عروسی بهم سرنگ زدن یه همه شک داشت بنظرم همونه 

چون دروغ میگه یا بیماری اسکیزوفرنی دارهیه کاربر قبلا بوذ میگفت تو عروسی بهم سرنگ زدن یه همه شک داشت ...

فکر کنم چند تا تاپیک قبلی گفت رابطه داشته، الان میگه سرنگ بوده

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!