2777
2789
عنوان

باپسری که تهدید میکنه باید چیکارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 77 پست
عشقم این حرف حسابش چیه؟؟

میگه حق نداری 10 ساله باهم بودیم حالام باید باهم ازدواج کنیم نباید جدابشیم میگه ریدی تو زندگی و جوونی من نمیزارم زندگی کنی زندگیتو خراب میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه حق نداری 10 ساله باهم بودیم حالام باید باهم ازدواج کنیم نباید جدابشیم میگه ریدی تو زندگی و جوون ...

اشتباه کردی بهش گفتی میخوام ازدواج بکنم نباید میگفتی

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو گوه نخور جرا باهاش نمیخای ازواج کنی ؟

حس میکنم ازدواج هم بکنیم به طلاق میرسیم

نمیتونم باخیلی از اخلاقاش رفتارش کنار بیام

اصل مشکلم اینه ک حرمت و احترام بینمون ازبین رفته کسی ک ازالان به خانوادم بی احترامی بکنه بعدا هم میکنه

پدرم مخالف اصلی ازدواجمون بود الان همه بدبختیا زندگیشو ازچشم پدر من میبینه یجوری عقده ای و کینه ای شده 

حس میکنم ازدواج هم بکنیم به طلاق میرسیمنمیتونم باخیلی از اخلاقاش رفتارش کنار بیاماصل مشکلم اینه ک حر ...

میفهمم جی میگی 

فقط عزیزم لطفا راجب خاستگارت هم دقیق باش و حساس 

ببین اون اینجوری نیست که 

اما ای کاش ده سال طولش نمیدادی 

وقتی فهمیدی که ادم خوبی نیس کات میکردی

میفهمم جی میگی فقط عزیزم لطفا راجب خاستگارت هم دقیق باش و حساس ببین اون اینجوری نیست که اما ای کاش د ...

درسته بچه بودم عقلم نمیرسید

باهم درس خوندیم اون رفت سربازی من رفتم دانشگاه همه زندگیمون باهم گذشته یجورایی باهم بزرگ شدیم واسه همینه ک الان سختشه یبار منو تهدید میکنه یبار میگه خودمو میکشم

جدی اینکارو میکنن؟اگه این مدلی باشه که خیلی خوبه اگه بعدش نیاد تلافی کنه

اره بابا شما برو بگو اینکارو میخواد بکنه با ابروی من بازی کنه بامامور برو درخونشون ناغافل وقتایی که خونه اس ومطمئنی جاش کجاست...خلاصه هیچ غلطی نمیتونه بکنه بعدشم دیگه میترسه بیاد اذیتت کنه اتفاقا تلافی چی ...اینا فقط هارت وپورت دارن نترس عزیزم