2777
2789

من مادر پدرم سالهاست جدا شدن هیچ کدوم هم بعد جدایی ازدواج نکردن

امروز داشتم با یکی از آشناهامون که خانم و اتفاقا خودش هم چند سال جدا شده و ازدواج هم نکردن هیچ کدومشون صحبت می کردم گفت مامانت ازدواج نکرده گفتم نه

گفت معلومه مامان تو هم مثل شوهرم من عقلش سر جاش نیومده که

اینم بگم من ابدا در مورد علت جدایی مادر و پدرم هیچی به ایشون نگفتم فقط می دونست جدا شدن

بهش گفتم مادر من مشکلی نداشت که بخواد عقلش سر جاش بیاد،نه مادرم نه پدرم مشکلی نداشتن فقط گاهی دو نفر نمی تونن کنار هم خوب باشن و اینطوری بچه هاشون رو هم اذیت می کنن ولی وقتی جدا میشن دور از هم می تونن مادر و پدر خوبی باشن بچه هاشون هم راحتن

یعنی الان تو هم مشکلی داری و عقلت سر جاش نیومده که بعد از شوهرت ازدواج نکردی؟اصلا مگه هرکی جدا میشه باید حتما ازدواج کنه

از حرفش به شدت بوی سبک مغزی میومد

البته ایشون همیشه به اینکه پدر ما بعد از طلاق بچه هاش رو پیش خودش نگه داشت و تو فکر ازدواج کردن نبود حسادت می کرد یه جورایی خوب بودن پدر ما همیشه براش سنگین بود چون شوهر خودش به شدت بد بود

برام عجیبه که انقدر از دید یک طرفه در مورد طلاق دو نفر نظر میدن

طلاق پروسه پیچیده ایه و اصلا نمی تونی با یه ذره دانش از یکی از طرفن نظر بدی

حتی ما که بچه های پدر مادرمون هستیم توی تصمیمشون زیاد ورود نکردیم و مادر پدرمون یه سری از دلایل طلاقشون رو بین خودشون نگه داشتن و بهمون گفتن این تصمیم ما دو نفره

بعد یه نفر که اصلا تا حالا مادر منو ندیده

چیزی هم از زندگی ما نمی دونه یه آشنا دوره و دو دفعه دوتا یک ربع پدرم رو دیده همچین حرف چرتی

البته که جوابش رو دادم ولی خیلی چندشم شد از این حرفش

احساس کردم زن بسیار سطح پایین و سبک مغزیه و با خودم گفتم ارتباطم رو باهاش قطع می کنم

توی مسائل خصوصی افراد تا ازتون نظر نخواستن نظر ندید

مخصوصا اگر خودتون همون مسئله رو تجربه کردید و ممکن تف سر بالا بندازید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشمش دنبال بابات نیست؟!

ممکن باشه ولی پدر من اصلا قصد ازدواج نداره

نه مادرم نه پدرم هیچ کدوم دوست نداشتن ازدواج کنن

ممکن باشه ولی پدر من اصلا قصد ازدواج ندارهنه مادرم نه پدرم هیچ کدوم دوست نداشتن ازدواج کنن

مواظب باش اینجور آدما اصلا نباید نزدیکت باشن یهو به خودت میای میبینی زندگیتونو بهم زده

شاید برا بابات نقشه داره 😄😄😄

شوخی کردم ولی با حرفات موافقم کاش یاد می‌گرفتیم نه فقط در مورد طلاق در تمامی موارد سرمون تو لاک خودمون باشه و برای عقاید و نظرات بقیه ارزش قایل باشیم من پدر و مادرم تصمیم گرفتن بنا به دلایلی پدرم همسر دوم اختیار کنه  اونموقع ما بچه بودیم چیزی حالیمون نبود همه میگفتن چرا می‌زارید پدرتون زن بگیره چرا باهاش دعوا نمیکنید چرا اینجوری چرا اونجوری

ولی خب پدر و مادر من بنابه دلایل خاص خودشون که از نظر خودشون منطقی بود اینکارو کردن مادر من مشکل داشت از نظر جنسی و نمیتونست پدرمو راضی نگه داره  پدرم میتونست هم مادرم رو داشته باشه هم برای تامین  خودش خیانت کنه اما اینکارو نکرد مادرم هم چون از شرایط خودش خبر داشت خودش اقدام کرد برای ازدواج مجدد پدرم 

الان گاهی وقتها به این فکر میکنم کاش اونموقع بزرگتر بودم شاید از نظر پزشکی می‌تونستم له مادرم کمک کنم که کار به اینجا نکشه 

اما بعد میبینم مادرم تصمیمی رو گرفت که میدونست بیشترین  آسیب رو خودش می‌بینه اما  با اون کارش از خیلی آسیب های دیگه پیشگیری کرد 

مواظب باش اینجور آدما اصلا نباید نزدیکت باشن یهو به خودت میای میبینی زندگیتونو بهم زده

اصلا نزدیکمون نیست

نه آدرسمون رو داره نه شماره پدرم رو 

فقط شماره من و خواهرم رو داره

یه آشنایی بسیار دوره

دو بار توی زندگیش روی همدیگه هر بار یک ربع پدرم رو توی دوتا مجلس ختم دیده

زن سطح پائینیه شناخت چندانی ازش نداشتم

امروز نصبت بهش شناخت پیدا کردم

همون یه کم ارتباطی که داشتیم رو هم قطع میکنم

به خواهرم هم گفتم اگر با اونم تماسی گرفت یا جواب نده یا فاصله اش رو ازش زیاد کنه