من مادر پدرم سالهاست جدا شدن هیچ کدوم هم بعد جدایی ازدواج نکردن
امروز داشتم با یکی از آشناهامون که خانم و اتفاقا خودش هم چند سال جدا شده و ازدواج هم نکردن هیچ کدومشون صحبت می کردم گفت مامانت ازدواج نکرده گفتم نه
گفت معلومه مامان تو هم مثل شوهرم من عقلش سر جاش نیومده که
اینم بگم من ابدا در مورد علت جدایی مادر و پدرم هیچی به ایشون نگفتم فقط می دونست جدا شدن
بهش گفتم مادر من مشکلی نداشت که بخواد عقلش سر جاش بیاد،نه مادرم نه پدرم مشکلی نداشتن فقط گاهی دو نفر نمی تونن کنار هم خوب باشن و اینطوری بچه هاشون رو هم اذیت می کنن ولی وقتی جدا میشن دور از هم می تونن مادر و پدر خوبی باشن بچه هاشون هم راحتن
یعنی الان تو هم مشکلی داری و عقلت سر جاش نیومده که بعد از شوهرت ازدواج نکردی؟اصلا مگه هرکی جدا میشه باید حتما ازدواج کنه
از حرفش به شدت بوی سبک مغزی میومد
البته ایشون همیشه به اینکه پدر ما بعد از طلاق بچه هاش رو پیش خودش نگه داشت و تو فکر ازدواج کردن نبود حسادت می کرد یه جورایی خوب بودن پدر ما همیشه براش سنگین بود چون شوهر خودش به شدت بد بود
برام عجیبه که انقدر از دید یک طرفه در مورد طلاق دو نفر نظر میدن
طلاق پروسه پیچیده ایه و اصلا نمی تونی با یه ذره دانش از یکی از طرفن نظر بدی
حتی ما که بچه های پدر مادرمون هستیم توی تصمیمشون زیاد ورود نکردیم و مادر پدرمون یه سری از دلایل طلاقشون رو بین خودشون نگه داشتن و بهمون گفتن این تصمیم ما دو نفره
بعد یه نفر که اصلا تا حالا مادر منو ندیده
چیزی هم از زندگی ما نمی دونه یه آشنا دوره و دو دفعه دوتا یک ربع پدرم رو دیده همچین حرف چرتی
البته که جوابش رو دادم ولی خیلی چندشم شد از این حرفش
احساس کردم زن بسیار سطح پایین و سبک مغزیه و با خودم گفتم ارتباطم رو باهاش قطع می کنم
توی مسائل خصوصی افراد تا ازتون نظر نخواستن نظر ندید
مخصوصا اگر خودتون همون مسئله رو تجربه کردید و ممکن تف سر بالا بندازید