2777
2789
عنوان

باپسری که تهدید میکنه باید چیکارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 77 پست
بچه بودم نمیفهمیدم اون باهام دعوا میکرد اگه نفرستی بهم پیام نده ولی خب من میترسیدم بره وابسته بودم غ ...

عزیزم عیب نداره 

الهی دورت بگردم که ترسیدی 

فدای سرت 

بعدا هم اگ کاری کرد بگو دوستای صمیمی ایم فقط داشتن و اونا پخش کردن 

در چه حد لخت یود؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته ممنون باید همینکارو بکنم درست تره حضوری باید برم فتا؟

البته نمیدونم شاید بشه بدون اطلاع از خانواده این کار رو انجام بدید یعنی شکایت کنید بدون اینکه اونا با خبر بشن، اول از مشاوره پلیس فتا یه سوال بکنین، اگه واجب بود در جریان بزارید پدرتونو، ولی حتما از طریق شکایت مسئله رو‌پیگیر بشید در آخر که خیالتون راحت بشه

چه مدت میگذره؟ اگه بیشتر از یکساله باهاشحرف نزدی یعنی بی خیالت شده اونم

اره یک سال میشه ولی ممکنه نگهشون داشته باشه خیلی نیترسم الانم باردارم باز استرس گرفتم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم عیب نداره الهی دورت بگردم که ترسیدی فدای سرت بعدا هم اگ کاری کرد بگو دوستای صمیمی ایم فقط داشت ...

تاپ و نیم تنه و شورتک و شلوارک و دامن کوتاه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره یک سال میشه ولی ممکنه نگهشون داشته باشه خیلی نیترسم الانم باردارم باز استرس گرفتم

نه بابا

پسریکه دوستت داشته باشه یک هفته هم ازت بیخبر نمی‌مونه الکی داری استرس میدی به خودت

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
البته نمیدونم شاید بشه بدون اطلاع از خانواده این کار رو انجام بدید یعنی شکایت کنید بدون اینکه اونا ب ...

من حتی چند بار تهدیدش کردم که برات شکایت میکنم میگه من اصلا دنبال همین میگردم شکایت کنی خیلی چیزارو بیام جلو خانوادت بگم ببینم دیگه میتونی منو ولم کنی بری دراین حد روانیه قشنگ دنبال سروصدا و دردسره

برو پلیس فتا با مامور ناغافل برین درخونش گوشیشو ازش میگیرین خودشون همشو پاک میکنن دیگه مثه سگ میترسه ...

جدی اینکارو میکنن؟

اگه این مدلی باشه که خیلی خوبه اگه بعدش نیاد تلافی کنه

والا خواهرم شما هم باید قبل ازدواج مسئله رو حل میکردید به هر سختی که شده، واس همین به این خانوم میگم ...

والا من شوهرم نمیزاره تنهایی هیچجا برم البته اینم بگم تا حالا پیام تهدیدی دریافت نکردم ولی ترس افتاده تو جونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حتی چند بار تهدیدش کردم که برات شکایت میکنم میگه من اصلا دنبال همین میگردم شکایت کنی خیلی چیزارو ...

این تهدید تو خالیه، بهش دیگه پیام ندید تهدیدم نکنید، شکایت رو انجام بدید ببینید چجوری موش میشه! هزارتا جرم میشه بهش چسبوند، شکایتم کردید دیگه بهش هیچ پیامی ندید! انشاالله حل میشه نگران نباشید