2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076525 بازدید | 686595 پست
سلام عزیزم خوبی،من چندوقتی نیامدم نی نی سایت حالم خوب نبود،پریود که شدم رفتم دکتر برام سیکلو شروع نک ...

سلام قربونت بخوبیت الان بهترشدی الحمدلله؟خداروچ دیدی میخواد شایدهمه این نشدنا ی شدن عالی وبی نقص بشه من واسه خودمم میگم شایدخدا زمان بهتری وبرام درنظرگرفته ک من کم طاقتم بی‌خبر. نگران نباش هیچکس دلسوزترازخدانیست برامون. ان‌شاءالله حالت ک بهترشدبه سلامتی میری انتقال میدی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گلبول‌های سفیدت هنوزنیومده پایین؟ دکترتوعوض کن عزیزم اینطوری ک نمیشه

انقدر دکتر رفتم که دیگه نمیدونم چیکار کنم !!! 

ماه بعدم انتفال دارم واقعا دارم آتیش میگیرم این چه بیماریه داره تو بدنم رشد میکنه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

خیر ببینی عزیزم🥰 که ماها رو فراموش نمی‌کنید

به خوشی بچه ات بغل بگیری❤❤

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
@nesa66 سلام عزیزم خوبی روبه راهی ؟خیلی وقته نیومدی گفتم تکت کنم😘

سلام عزيزم. هستم همين اطراف گاهی سر می زنم پیاما رو میخونم، ولی خب راستشو بگم خیلی به هم می ریزم یاد روزای تلخی که گذروندم می افتم سعی می کنم کمتر بیام دیگه من پذیرفتم درد نازایی رو دارم باهاش کنار میام 🥹

به یادت بودم اتفاقا گفته بودی ده دی سونو داری ایشالا همه چی عالی باشه

مواظب خودت باش😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام قربونت بخوبیت الان بهترشدی الحمدلله؟خداروچ دیدی میخواد شایدهمه این نشدنا ی شدن عالی وبی نقص بشه ...

والا این خدا زمانش کی هست آخه....من که نفهمیدم ....۴۰ سال رد کردم ....خوش به حال خدا که صبرش اینقدر زیاده فقط وقت تلف می‌کنه ....اونم وقتی به ما میرسه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچها خوبید من فردا سرکلاژ میشم امشب بیمارستان بستری میشم استرس دارم تورو خدا برام دعا کنید عمل ...

سلام عزیزدلم خوبی نینی خوبه؟ انشاءالله بسلامتی انجام میشه برات آیة‌الکرسی وحمدمیخونم آروم باش گلم

والا این خدا زمانش کی هست آخه....من که نفهمیدم ....۴۰ سال رد کردم ....خوش به حال خدا که صبرش اینقدر ...

عجب صبری خدا دارداگرمن جای توبودم همان یک لحظه اول ک ظلم رامیدیدم ازمخلوق بی وجدان جهان را با همه زیبایی وزشتی ب روی یکدگر ویرانه میکردم عجب صبری خدا دارد..... عزیزجان منم بعضاباخودم هزاران فکروخیال میکنم واقعانمیدونم چرامنوامثال من تواین راه قرارگرفتیم اگ برگزیده ایم پس کی زمان وصاله.... باورمیکنی هرجامیرم توخیابون مهمونیا هرجاک فکرکنی ب دخترا وزنانا نگاه میکنم توذهنم آنالیزمیکنمشون میگم اینایعنی همشون رحم وتخمدان خوبی دارن میتونن راحت بارداربشن یامثل من هستن خدایی نکرده. زوال عقل گرفتم خواهر😁6تاجنین دارم ازخدا6تاشم میخوام🫣