2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدجنس نیستن به واسطه پول مغرور شدنولی لزوما همه هم اینطور نیستن

والا بچه پولداری زمان دبیرستان تو کلاسمون داشتیم فک میکرد چون پولداره باید بقیه رو تحقیر کنه یا هرچی مبخواد بگه خیلی بدجور بود

وقتی تمر‌کزتو بذاری رو یه چیزی بهش میرسی حالا یا راه درست یا نادرست فرقی نمیکنه بدجنس باشی یا خوش جنس هدف داشته باشی میرسی خوش جنس بدبخت و بدجنس بدبخت هم کم نداریم

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
والا بچه پولداری زمان دبیرستان تو کلاسمون داشتیم فک میکرد چون پولداره باید بقیه رو تحقیر کنه یا هرچی ...

عزیزم همه که اینجور نیستن ی سریا که تو هر قشری هم هستن، که وقتی به جایی میرسن خودشون رو گم میکنن

زندگی زیباست....💚