2777
2789
عنوان

چقدر متنفرم از کسایی که میگن بچه از پرورشگاه بیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 188 پست
عقل و منطق چی میگه تو این شرایط؟ وقتی اول درمانته فقط باید به دکتر گوش کنی. تاپیک هم میزنی کل شرایطت ...

دقیقا همین بود این وسط یکی گفت چندماهه اقدامی خب گاهی نمیشه برو از پرورشگاه بیار😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله خدا دامن خودتو سبز میکنه واست و لبخند به لبت برمیگرده .من و شوهرمم جلوگیری نداریم اصلا و خب تا به امروز قسمت نبوده باردار شم ..در کل مهمم نیست واسمون باردار بشم یا نشم ...شد شد ، نشد هم نشد 

خودمونو درگیر بچه نکردیم و بچه دارم نشیم اهمیت نداره و خوشیم با خودمون و تنهاییمون .‌به کسی هم اجازه ی دخالت ندادیم که حتی سوال بپرسن در مورد بچه و تقریبا به همه فهموندیم ما بچه نمیخوایم پس لطفا نه اصرار به بارداری و نوه دنیا اوردن کنین و نه حرفشو بزنین ....راضی ایم به رضای خدا .خودش بخواد بهمون میده ،قسمت نباشه هم اصلا به زور چیزی نمیخوایم ازش ..حقیقت زندگیو قبول کردیم .دنبال دکتر و دوا درمون و اینکه بفهمیم مشکل از چیه و از کدوممونه هم نرفتیم .دوتایی باهم حال میکنیم . نمیتونم اصلا اوناییکه تمام  دغدغشون بچه و حاملگیه و دنبال انواع دکتر و دوا درمونن و درک کنم . بیشتر خودشونو عذاب میدن و از زندگی چیزی نمیفهمن .به زور نباید چیزیو خواست .ارامش روح و روان خیلی مهمتره تا به هر ریسمانی چنگ بزنی و عذاب بکشی تا یه بچه بیاد .اینجوری خودتونو نابود میکنین بیشتر ‌همین فشار روحی و روانی اصلیترین معضل و مانعه تو روند بارداری 

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

عزیزم نادرست نیست فقط با عقیده ما متفاوتهمنم ترجیح میدم بچه از خود ادم باشهاما خیلی ها جور دیگه ای ف ...

خب آیا درسته من عقیدمو تو صورت یکی بزنم؟وقتی ازم سوال نکرده؟طرف تازه درمان و شروع کرد یهو بیای بگی گاهی خدا نمیده به بعضیا برو بچه بیار طرف هی می‌پرسید چرا نمیده؟ممکنه به منم هرگز بچه نده؟

اینجا حتی نفهمیدین چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه ا ...

ناراحت نشین عزیزم خدا بزرگه من اینقدر شنیدم خدا بعد از چندین سال به یه زوج بچه داده که نگو علم هم خیلی پیشرفت کرده درصد زیادی از افراد هم نتیجه گرفتن

دقیقا همین بود این وسط یکی گفت چندماهه اقدامی خب گاهی نمیشه برو از پرورشگاه بیار😐😐😐😐

خب این دیگه تقصیر اونه

ولی شمام نباید با یه حرف یه نفر امیدتو از دست بدی. تو جامعه ادم هزار جور حرف میشنوه

مثاله😐عین حرفات رو که تکرار نکردم کلیتش رو گفتم

شما کل حرف منو چرخوندی😐😐😐😐😅😅😅الان یکی ندونه انگار من واقعا گفتم حتما ...من غلط بکنم تهش که نشه خب آدم میره سراغ بچه دیگه که پدر مادر نداره مگه میشه با خدا جنگید 

درین که نیتشون خیره شکی نیست ولی درین که خودشونو علامه می‌دونن هم همینطور 😁تا تو موقعیتش نباشن متوج ...

در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن هرگز یادم نمیره طرف تاپیک زد چرا مادر نمیشم ژه زنه که باردار بود گفت از نظر من کسی که باردار نمیشه حتما یه گناهی کرده خدا تقاص داره پس میگیره😐😐یعنی همینقدر آدم بیشعور هست