2777
2789
عنوان

چقدر متنفرم از کسایی که میگن بچه از پرورشگاه بیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3205 بازدید | 188 پست
عزیزم وقتی سوال می‌پرسید از افراد متعدد در یک جمع عمومی به نظرات هم احترام بذارید چون شما اونا را دع ...

حتی نفهمیدن اینجا چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁

با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه احمق اومد همچین حرفی زد طرف و رسوند به اوج ناامیدی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتی نفهمیدین چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه احمق او ...

عقل و منطق چی میگه تو این شرایط؟ وقتی اول درمانته فقط باید به دکتر گوش کنی. تاپیک هم میزنی کل شرایطتت رو بگی مثلا بگی 25 سالمه یه سال و نیمه اقدامم مشکل خاصی هم ندارم شما تجربه ای دارین؟

درسته ولی اون فقط یه پیشنهاد بود بچه پرورشگاهی اینقد بد نیست که طرف دلش بشکنه

نه واقعا بد نیست ولی دیدگاه ادما متفاوته وممکنه چیزی رو که مابد نمیدونیم به کل باور و امید یکی رو نابود کنه برای همین بهتره پیشنهاد ندیم

واقعا کهمگه چیهالان کسی که بچه از موسسه آورده با تاپیک شما دلش میشکنهاون بچه ها طفل های بی پناهین خی ...

حتی نفهمیدین چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁

با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه احمق اومد همچین حرفی زد طرف و رسوند به اوج ناامیدی 

ب چشم دیدم ب زور و سلیطه بازیخواستن و بشون داده شدهخدام سلیطه هارو دوس داره

خدا قطعا بنده ای که زیاد دعا و تلاش می‌کنه را دوست داره ،خدا عاشق بچه پرو هست 

ولی دعا کردن و خواستن و شکرگزاری فرق داره با بی عزت کردن خدا و کفر گفتن و ناشکری ،کسی که خدا را بی عزت کنه خدا هم بهش میده ولی یه جوری که بگه خدایا ببخشید بابت اصرار و ناشکریم

منم گفتم شاید دونفر به خودشون بیان و بفهمن حرفشون نادرسته

عزیزم نادرست نیست فقط با عقیده ما متفاوته

منم ترجیح میدم بچه از خود ادم باشه

اما خیلی ها جور دیگه ای فکر میکنن

نه ما اشتباه میگیم نه اونا

الانم قصد بحث کردن یا ناراحت کردن شمارو ندارم

فقط حس کردم این تنفر بهتره تو دلتون نباشه

من چی بگم ک همه میگن تومثل مادرتی ک بچت نیمشه ۶ساله بچه دارنمیشیم 

درصورتی ک مادرم ۳ماه بعدازدواج منوباردارشد

اطحرفاشون خیلی دلم میشکنه ولی محکم خودمونگه میدارم خداکمکم کنه

مشکل خاصی نداریم برای دکتراعجیبه چرانمیشه پیش هر فالگیر دعاگو

حتی امواتم ک پدرم باشه بخابمم اومد اوایل عروسیم گف مشکلی نداری ن تو ن شوهرت ازدونفربتوجشم زخم رسیده ک بچت نمیشه وسالهاست ازخابم میگذره نتونسم کاریکنم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

شما سر راهت به هر طریقی قرار گرفت و قبول کردید خیلیم عالی .ولی پروسه فرزند گیری آنقدر طولانیه و آنقد ...

ببینید عزیزم اصلا بحث این نیست که فرزند از کجا به چه طریق وارد زندگی ما میشن 

من میگم فرزند چه زاده ما چه قبودار شدن حضانت 

باید ما صلاحیت داشته باشیم 

خدا به استارتر هم اولاد سالم و صالح ببخشه 

یکی از اهداف ازدواج فرزند آوردی بوده چه بهتر که آدم بچه از خودش باشه وقتی نمیشه آدم می‌تونه از روش های دیگه دل خودش و یک بچه دیگه را شاد کنه 

نه اینکه گارد بگیره و خودشو محروم کنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خیلی هم اصرار میکرد می‌گفت ثواب داره .آخه آدم مجرد اون سنی پاشه بره بچه بیاره بگه از کجا آوردم .اون ...

دیوانه‌مگه شاخ و دم داره؟ اینجاست که خدا یه روز امتحانش می‌کنه ببینه به دختر یا خواهر خودشم برسه این توصیه رو‌میکنه؟ 

به اسم دلسوزی