2777
2789
عنوان

چقدر متنفرم از کسایی که میگن بچه از پرورشگاه بیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3205 بازدید | 188 پست
من گفتم حتما؟میشه نشونم بدین کجا گفتم حتما

مثاله😐

عین حرفات رو که تکرار نکردم کلیتش رو گفتم 

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

حتی نفهمیدن چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه احمق اوم ...

درین که نیتشون خیره شکی نیست ولی درین که خودشونو علامه می‌دونن هم همینطور 😁

تا تو موقعیتش نباشن متوجه نمیشن گلم .باید به دل نگیرید ولی بهشون یاد بدی که بهتره تو این جور مواقع توصیه نکنن .یا دعا کنن یا امید بدن یا در راستای سوال جواب بدن .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی وحشتناکه بعد همینارو بچه دارن و خدا آخر عاقبتشونو ژه خیر کنه

اینجا از دختر بچه ی ابتدایی عضون و نظر میدن تا پسرا و یه عده کاربر دیگه که شاید اصلا هویتشون واقعی نباشه و کودک باشن

هیچ انسان منطقی ای به کسی که مدت کوتاهیه تو اقدامه نمیگه بچه از پرورشگاه بیار

عزیزم غصه نخورید..

چون بچه داشتین چون حس مادرانه رو چشیدین...خودتون جوابشونو دادین گلم

به نظرم به بچه داشتن نیس مثلا خواهرم میگفت من اگه بچه دار نمیشدم به هیچ وجه بچه ای رو از پرورشگاه نمیوردم و دلایل خودشو داشت ولی من از قبل از بچه دار شدنم هم همین نظر رو داشتم شما هم نظرتون محترمه ولی فکر نکنین هر کی با شما هم عقیده نیس حتما اشتباه میکنه

بله دیگه مثلا شما تاپیک میزنید شام برای مهمان چی درست کنم صدها نظر در تاپیک شما ارائه داده میشه شما ...

حالا بگه که پول ندارم غذا بپزم ،آبروم داره می‌ره  ،از گشنگی دارم تلف میشم ،غذا پختم خراب شد ،شما بگی غذا از بیرون بگیر غذای بیرونم به خوشمزگی غذای خونه است .

این طرفو دیوونه می‌کنه 😁

من جای اون آدم ها نیستم و نمیتونم درک کنممن ازدواج نکردمولی خودم گاهی به این موضوع فکر می کنمربطی به ...

اینجا حتی نفهمیدین چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁

با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه احمق اومد همچین حرفی زد طرف و رسوند به اوج ناامیدی  خیلی جیگرم سوخت

درسته ولی اون فقط یه پیشنهاد بود بچه پرورشگاهی اینقد بد نیست که طرف دلش بشکنه

حتی نفهمیدین چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁

با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه احمق اومد همچین حرفی زد طرف و رسوند به اوج ناامیدی 

تو این تاپیک فهمیدم خدا چقدر بزرگه خدای اون بچه ها هم بزرگ تر از اون چیزیه که شما فکرشو میکنید میدونید بزرگ کردن این فرشته ها لیاقت میخواد که من و شما نداریم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است