2777
2789
عنوان

چقدر متنفرم از کسایی که میگن بچه از پرورشگاه بیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 188 پست
در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن هرگز یادم نمیره طرف تاپیک زد چرا مادر نمیشم ژه زنه که باردار بود گفت از ...

بالاخره انواع و اقسام اینجا مشاهده میشه .یه جامعه مجازی هست که از طرفی قوی میشیم توش 😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کل حرف منو چرخوندی😐😐😐😐😅😅😅الان یکی ندونه انگار من واقعا گفتم حتما ...من غلط بکنم تهش که نش ...

ببخشید شاید برداشت من اشتباه بوده عزیزم 💚

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

تو این تاپیک فهمیدم خدا چقدر بزرگه خدای اون بچه ها هم بزرگ تر از اون چیزیه که شما فکرشو میکنید میدون ...

شما بیماری عزیزم رک بگم وقتی شعورت آنقدر پایینه که نفهمیدی من اصلا حرف اونارو نزدم و فقط درباره این گفتم که زن بیماری که اول مسیره ناراحت نکنید چی بگم دیگه بفهمین؟

از اول تاپیک داری خودزنی میکنی 

لابد منم از اوناییم که شعورم زیر صفره؟هرکی مثل شما فکر نکنه اینطوریه؟

هرکی فکر نکنه اینطوریه آدمی که خودشو زده بخواب نمیشه بیدار کرد جز وقتی جهان بچرخه و بذارمشون تو اون جایگاه

راست میگین اینجا آدمای ناسالم و بی فرهنگ زیادن نمیشه توقع داشت آدمی که با بی فهمی تربیت شده حتی تو 70سالگیم درست نمیشه فقط دعا میکنم سر راهتون قرار نگیرن و جهان اونا رو تو جایگاهی که قضاوت کردن قرار نده 

والا ببخشید امثال شما هم تو سایتیدهر کس حرفی میزنید مدام میگیددلمون شکستبهمون برخورد قلان شدیمبهمان ...

تو دقیقا همون آدم بیشعور و احمق و نادانی که که هر عنی از دهنت درمیاد نثار بقیه میکنی چون ننه بابات تربیتی نکردم لایق نبود باهات اینجوری حرف بزنم حتی ولی تو پستت زر زیادی زدی حالا تا صبح جواب بده چون من از این کاربریم خارج شدم که دهن به دهن انسان کثیفی مثل تو نشم که ننه بابات یادت ندادن با آدما چجوری رفتار کنی وقتی اصرار داری نجس باشی خب باش در شخصیت من نیست با تو بحث کنم چون برعکس تو من خونواده دارم 

نوش جان باااای