2777
2789
عنوان

مهمون دارم

147 بازدید | 14 پست

بچه ها فردا شب مهمون دارم از هفتع ی پیش دعوتن، الان دیدم بچم تب کرده، نمیدونم چیکنم. از ی طرف اگه بگم میترسم فکر کنن دارم میپیچونم اگرم نگم بیان ببینن بچه مریضه میگن چقدر زنه بیشعوره  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگو من اینکارو کردم چند سال پیش هنوزم که هنوزه بارها اومدن خونه م ناراحتن وباور نمیکنن

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
نگو من اینکارو کردم چند سال پیش هنوزم که هنوزه بارها اومدن خونه م ناراحتن وباور نمیکنن

به درک

من حتی کسی بچش مریض باشه هم نمیرم خونش

همه هم رعایت میکنیم و با بچه ی مریض جایی نمیریم

فقط یه خواهرشوهر گ وه دارم که هروقت  اومده بچه اش مریض بوده

حالا جاابه ماها مریض باشیم تا یه ماه بعدم سمتمون نمیاد

بنظر من هم فکر میکنن الکی میگی بذار بیان بچتو بده شوهرت نگهداره دور باشه هرچند این تب چند روز هست کرونا پیرولا هست خیلیا گرفتن بچه من دقیق یک هفته درگیر بود 

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 
به درکمن حتی کسی بچش مریض باشه هم نمیرم خونشهمه هم رعایت میکنیم و با بچه ی مریض جایی نمیریمفقط یه خو ...

ای خواهر اطرافیان ما تو کرونا چقدر مسخره م کردن که این همه ش رعایت میکنه از مرگ میترسه و مزخرفات خودشون… ببخشید ولی بعضیا بیعقلن هیچ کاریم نمیشه کرد ایناهم اینجوری.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻