2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام چقدر سخته درس خوندن💔کنکوریا در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 137 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هییی یادش بخیر منم پارسال این حس رو داشتم الانم درس دانشگاه دارم فرقی نکردهبا دوتا تفاوت استرس آینده ...

اره درسته وقتی مدرسه میریم استرسه انتخاب رشته داریم بعدشم کنکور که پیرمون میکنه ولی دانشگاه حداقل خوبیش اینه که پاس بشیم هم‌کافیه و جامون امنه😅

اره درسته وقتی مدرسه میریم استرسه انتخاب رشته داریم بعدشم کنکور که پیرمون میکنه ولی دانشگاه حداقل خو ...

جای من امن نیست بابام رو نمره حساسه 🤣

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

هییی یادش بخیر منم پارسال این حس رو داشتم الانم درس دانشگاه دارم فرقی نکردهبا دوتا تفاوت استرس آینده ...

خیلی خوشحال کننده ست اینکه به ارزوت رسیدی 

ان شاالل کلی خوش بگذره بهت و همیشه بابت انتخابت خوشحال باشی 

تو چقدر میخوندی؟ از کی شروع کرده بودی؟ وضعیت خوندنت چه شکلی بود؟ ناامیدم میشدی؟

🤌🫀
وای خیلی سخته به زووور ۵ ساعت_۴ ساعت الان هیچی نیست🥲🥲🥲

😈😈😈ببین منوهاااا اگه میخوای قبول شی دست بجنبون تنبلیو بزار کنار

من که از فردا میخوام آدم شم

عزیزم فرصت ترمبم دادن ، دلتو صابون نزن همه میتونن ترمیم کنن

نه بابا فکر نکنم فقط گفتن میخوان فرصت ترمیمو انگار دو بار در سال بذارن یعنی دو تایم باشه واسه ترمیم هرکدومو بخوای انتخاب کنی امتحان بدی

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.