2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام چقدر سخته درس خوندن💔کنکوریا در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 137 پست
هییی یادش بخیر منم پارسال این حس رو داشتم الانم درس دانشگاه دارم فرقی نکردهبا دوتا تفاوت استرس آینده ...

یکم میشه راجع به خوندنتون و تایم مطالعتون بگین؟ 

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خوشحال کننده ست اینکه به ارزوت رسیدی ان شاالل کلی خوش بگذره بهت و همیشه بابت انتخابت خوشحال باش ...

اره با عشق اومدم تجربی و با عشق پزشکی رو انتخاب کردم 

واسه همین حتی سخت هم که میشه پشیمون نمیشم چون میگم خب اگه این رشته نمی رفتم میخواستم کجا برم؟ .و خب جواب اینه " هیچ جا" 

من از تابستون ورودی به یازدهم جدی شد خوندنم 

روزی۱۱ الی ۱۲ سال دوازدهم میخوندم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکم میشه راجع به خوندنتون و تایم مطالعتون بگین؟

میخواین گروه تو تلگرام یا ایتا بزنید؟ منم عضو میشم راهنمایی تون میکنم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

😔بخدا این روزا هرکی نخونه بازنده

دیروز خیلی قشنگ مثل ادم نشستم خوندم امروز کلاس مشاور و امتحان مشاور دادم بعد برام 14 15 ساعت برنامه گذاشته اعصابم بهم ریخت نخوندم کلا حالا شاید خودمو مجبور کنم یه 5 ساعتی بخونم بعد بخوابم یا بخوابم فردا زود بیدار شم بخونم:(

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
من خیلی امروز فردا میکنمافسردگی شدید دارم نمیدونم چیکار کنم

ببین عزیزم هرطور شده به خودت بیا امشب بشین کارایی بکن که حالت رو خوب میکنه و از فردا از جون و دل مایه بزار منم میخوام که آدممم شم از فردااا😈😈😈😍😍😍بجنباااا رقیبات دارن خیلی ازت پیشی میگیرن!!!

من وضعم افتضاحه..به پشت کنکور موندن فکر میکنم..

دوازدهمی ؟

گل من حتی اگه قراره پشت بمونی ی سری اندوخته داشته باش ی سری درسا رو خوب بخون باور کن کمکت میکنه حداقل بارت کمتره و بهتر میرسی تموم کنی سال بعد این حرفمو یادت نره

ببین عزیزم هرطور شده به خودت بیا امشب بشین کارایی بکن که حالت رو خوب میکنه و از فردا از جون و دل مای ...

واییییی منم همین الان دارم‌ شروع میکنم ک برنامه بنویسممممم😍بیاید همگی‌شروع‌کنیم‌دیگهههه از فردا یام امشب

ببین عزیزم هرطور شده به خودت بیا امشب بشین کارایی بکن که حالت رو خوب میکنه و از فردا از جون و دل مای ...

اسی گروه بزن تو تلگرام یا ایتا منم عضو میشم راهنمایی تون میکنم چه مشاوره ای اگه بلد باشم چه درسی