یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیز دلم حالت بد نشه هنوز خیلی کوچیکی که بفهمی و درک کنی دنیا پر از حرفایی هستش که ممکنه بتلخ باشه ب ...
اره خیلی کوچیکم ولی دنیا نذاشت بچگی کنم از بد دهنی و کتک های بابام بگیر تا زخم زبونای در و همسایه واقعا بریدم قرص خریدم میخورم راحت میشم از شر این زندگی نحسم
مهم ترین کس زندگیت خودتی فقط و فقط به خودت تکیه کنچاره ای نیست یکم عروسی رو دیر تر میگیرید تا انشالل ...
آدمای زندگیم کی کاری کردن از خودم متنفرم نمیشه گلم باید سری برم سر خونه زندگیم چند شب پیش رفیقای بابام خونمون بودن مست کردن یکیشون اومد تو اتاقم خدا کمکم کرد تونستم با چوب بزنمش فرار کنم
چون سنم کمه ریختن تو حساب بابام بابامم برد تو قمار و مواد پولو دود کرد رفت هوا
منم ۱۷ سالم بود وام ازدواجمو گرفتم من و شوهرم با خرید و ولخرجی تمومش کردیم و خوش گذروندیم باهاش با کار پدرت هیچ تفاوتی نداشت کارمون متاسفانه 😶🌫️ الان اگه اون پول رو داشتیم زندگیمون خیلی تغییر میکرد اما چه میشه کرد درست میشه کم کم
چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشستهاند . 🌷