2777
2789
عنوان

کمک جهیزیه عروس مشهد

330 بازدید | 55 پست

سلام خوبین بچهای مشهد آدرس حاج آقا اسلامی ک جهیزیه عروس میده رو بهم بدین لطفاً چند ماه دیگه عروسیمه هرکاری بگین کردم ولی نشده جهزیم و جور کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوال بنده اینه که چرا وقتی حتی شرایط جور کردن جهیزیه فراهم نیست اصلا ازدواج صورت میگیره؟

شما میشه اول جواب بدید

مثلا برای نساز جنسی چیکار کنن؟

🖤توبه کردم که دگر توبه ی بیجا نکنم🖤

حدیث پیامبر اومده که ازدواج کنید درصورتی که شرایطش رو داریدو اگر شرایطش رو ندارید روزه بگیرید.( برای ...

یعنی روزه و گرسنگی میل رو از بین میبره امتحان کردید؟

چرا ته دل یه نفر رو خالی میکنید و تا یکی بهتون چیزی میگه یه حدیث تحویل میدید؟

نکنید اینکار رو لطفا 

یعنی روزه و گرسنگی میل رو از بین میبره امتحان کردید؟چرا ته دل یه نفر رو خالی میکنید و تا یکی بهتون چ ...

شما فکر کنم سوال پرسیدید و جواب خواستید دیگه درسته؟ منم جوابتون رو دادم.

بله هم خودم هم اطرافیانم به پیشنهاد یه شیخی این روش رو امتحان کردیم خیلی ام کارساز بود.

بله در اصل میل جنسی که همون میل و خوی حیوانی ِ ما انسانهاست زمانی بیشتر به سراغمون میاد که شکممون سیر و جامون گرم باشه! 

گرسنگی باعث میشه میل جنسی فروکش کنه

البته نه هرنوع گرسنگی کشیدنی ، چیزی به سبک روزه.

عزیزم من یه سری از وسایل جهازمو میخام بفروشم بخاطر مستاجری. استفاده نشده هستن قیمتم با بیرون کمتره. اگه خواستی عکس و قیمت بفرستم برات. سرخکن با روغن. ساعت دیواری طوسی بزرگ. سبزی خوردکن .پلوپز هم هست.

شما فکر کنم سوال پرسیدید و جواب خواستید دیگه درسته؟ منم جوابتون رو دادم.بله هم خودم هم اطرافیانم به ...

به نظرتون الان استار طلاق بگیرن و شروع کنن به روزه گرفتن؟

در حدیث ها نیومده که یه جوون رو برای ازدواجش سرزنش نکنید ؟

به نظرتون الان استار طلاق بگیرن و شروع کنن به روزه گرفتن؟در حدیث ها نیومده که یه جوون رو برای ازدواج ...

اصلا! کی گفته ازدواج بده؟خوبه. ولی باید شرایط باشه دیگه درسته؟ منظور این نیست که همچی مهیا باشه ، ولی حداقل چیزایی که برای شروع زندگی لازمه حتی شده کم ، باید فراهم باشه.

همین خانوم و اقایی که قراره با همچین شرایطی ازدواج کنن فکر میکنید دوروز دیگه بچه دار نمیخوان بشن؟

و قطعا اگر بگیم لطفا با این شرایط بچه دار نشید تا ینفر دیگه اذیت نشه توی این فشار ، یک نفر دیگه هم میاد و میگه چرا ته دلشونو خالی میکنید ، مگه اسلام گفته بچه نیارید و از این حرفا.

امیدوارم متوجه منظورم بشید!

همچی خوبه اما به وقتش و توی شرایط مناسبش.

اصلا! کی گفته ازدواج بده؟خوبه. ولی باید شرایط باشه دیگه درسته؟ منظور این نیست که همچی مهیا باشه ، ول ...

خیر خالی نمیکنن ته دلشو منم خودم بچه در شرایط سخت رو نمیپذیرم

اما قبل از اتفاق افتادن باید بهشون راهنمایی بشه

نه این خانوم که امده ازدواج کرده حالا سرزنشش کنیم که چرا کردید

خیر خالی نمیکنن ته دلشو منم خودم بچه در شرایط سخت رو نمیپذیرماما قبل از اتفاق افتادن باید بهشون راهن ...

سرزنش نکردم

گوشزد کردم که کارشون اشتباه بوده ، اونم نه با بی احترامی و مستقیما.

سرزنش نکردمگوشزد کردم که کارشون اشتباه بوده ، اونم نه با بی احترامی و مستقیما.

آها

پس برداشتمون از کامنت اشتباه بود

بحثمون به جایی نمیرسه شبخوش