2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم بگم دیگه مارو برا مراسم های برادرشوهرم دعوت نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 82 پست
بهش محل نده، اتفاقا مراسمات رو برو. اگه نری، انگار این پیام رو بهشون میدی که من از اون پایین ترم و ح ...

نمیدونم این مسیله رو باز کنم بگم یا نه مث همیشه سکوت 

بخدا منم آدمم صبر هم حدی داره 

من اصلا ب اونا حسودی نمیکنم اتفاقا دیروز ی عالم هم کمکشون کردم هر لحظه هم یادم میوفته میگم خوشبخت باشن تا جایی ک برادرشوهرم دستمالو از دستم کشید گفت بسه دیگه برو بشین اینهمه خودتو خسته کردی مادرشوهرش پدرشوهرم برادرشوهرم جاریم ی عالم تشکر کردن ازم مادرش زنگ زد مراسم یلداییش ی عالم زحمت کشیدم چون خواهر نداره و مادرشم میانساله 

بعد شوهرم از دیروز تو قیافه اس حتی نزاشت رو تخت بخوابم 

نمیدونم آنقدر سکوت کنم تا عادی شه یا ی بار برای همیشه قضیه رو باز کنم براش 

این کاربری دست چند نفره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه هر کس هر کاری می‌کنه واسه سربلندی دختر خودشه...ما که اینطوری هستیم..

همینه 

برا دخترشون مراسمات مختلف طلاهم میخرن برا برادرشوهرم ی عالم کادو 

ب کسی چ مربوط اصلا خدا بیشتر بده بیشتر بخرم مسئله ی من سر رفتار شوهرمه

این کاربری دست چند نفره 
شوهرت واقعا بخاطر جهزیع زنداداشش رفته تو قیافه وات د فاز؟؟؟تو اصلا کم نیار چیزی هم ک گفت بگو پدرم لط ...

بابا خریده شده تموم شده رفته این روانی عقده ای من نمی‌دونم دنبال چیه

این کاربری دست چند نفره 
همینه برا دخترشون مراسمات مختلف طلاهم میخرن برا برادرشوهرم ی عالم کادو ب کسی چ مربوط اصلا خدا بیشتر ...

چرا جار می زنن؟؟؟ چرا شوآف می کنن؟؟

خانواده ی شوهرت غلط کردن وقتی برای پسر بزرگشون شادی نکردن میرن برای سربلندی دختر اونا  قر میدن؟؟؟؟

بگن ما اهل تشریفات نیستیم مراسم پسر بزرگمون ساده بوده

این هم ساده می گیریم

مگه اختیار خانواده ی شوهرت دست خانواده ی عروس است؟؟

نمیدونم این مسیله رو باز کنم بگم یا نه مث همیشه سکوت بخدا منم آدمم صبر هم حدی داره من اصلا ب اونا حس ...

خب بگو بهش بگو منم بد فلانی که پولداره مقایسه ات کنم خوبه الان تو پولدار نیستی من به روت میارم که اینکارو میکنی چقد بیجنبه است اتفاقا منم. یه جاری دارم خانوادش انقد شوهرشو تحویل میگیرن ۲۰ ساله عروسی کرده ار هفته خونه باباش شام دعوت اونوقت خانواده من سال تا سال شوهر منو دعوت نمیکنن دیگه چیکار کنم بیخیال شدم اولا خیلی ناراحت میشدم بع. ول کردم یا یکی از فامیل شوهرم همزمان با ما عروسی کرد خواهر شوهرم جهیزیه اونو تو چشمم فرو کرد سال پیش طلاق گرفت  رفت غصه نخور ولش کن خدا بزرگه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
خیلی عذاب میکشم و ناراحتم حتی ب طلاق فکر میکنم ولی پسرم اوتیسم خفیفه و دستوپامو بسته

انشاء الله ک رابطه تون درست میشه. لطفا ب این چیزا فکر نکن. قوی باش. 

کاش همه یاد بگیریم ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودمون مقایسه نکنیم

حالا دختر خودش نمی تونه تو سکوت سربلند بشه من فکر می کنم هدف اصلی شون تحقیر جاری بز‌رگ استکه ضایع اش ...

نه اصلا این طور نیست 

دخترشون استوری میزارع از رستوران رفتنشون بعد شوهر من فک میکرد ک برادرشوهرم بردتش رستوران برا اونم باد کرده بود ک چرا همچین رستوران گرونی رفتن بعد دختره بین حرفاش گفت ک تعداد بالا و مهمون پدرش بودن 

یا تو عقد و یلدایی بهش طلا دادن 

یا یلدا برا دامادشون کلی لباس خریدن و پذیرایی خیلی مفصلی ب عمل آوردن 

خوب اینا همه ب خودشون مربوطه 

شوهر من این وسط حسودیش شده 

این کاربری دست چند نفره 

اه اه  اه  اه 

چقدر متنفرم  از خانواده های پسرداری که برای عروس فقیر کاری نمی کنن

برای عروس پولدار  هر روز مراسم و رقص و جشن و بزن و بکوب دارن

خانواده ی دختر هم همینن مراسم عقد داماد فقیر رل  مثل مجلس ترحیم می گیرن

برای داماد پولدار ده شب بزن و بکوب و برقص و شاباش ریزون و ساز و دهل دارن

نه اصلا این طور نیست دخترشون استوری میزارع از رستوران رفتنشون بعد شوهر من فک میکرد ک برادرشوهرم بردت ...

مشخصه خانم عالقی هستین

متاسفانه همسرتون داره بچگانه رفتار میکنه

ازش پرسیدین که علت رفتاراش چیه

به زبون آورده یا فقط حس میکنی بخاطر مقایسه هست