2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم بگم دیگه مارو برا مراسم های برادرشوهرم دعوت نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 82 پست
وا اینکارو نکنی ها. مشکلت رو با شوهرت حل کن. چرا میخوای آبروی خودت رو تو فامیل ببری

واقعا آبروی خودم میره؟؟؟امروز اومد اگه بازم تو قیافه بود میخام هرچی تو دلمه بهش بگم 

این کاربری دست چند نفره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر من یه جاهایی شوهرت رو‌ با بقیه مقایسه کردی الان داره تلافی می‌کنه یا هی بهش گفتی فلان کارو‌بر ...

کاش میکردم واقعا 

اگه از زندگیم برات بگم میگی چرا آنقدر خر بودی دختر جان 

همیشه بهش ارزش و احترام دادم ولی اون همیشه آبروی من جلو همه برده

این کاربری دست چند نفره 
ببین بخدا من آدم حسودی نیستم برادرشوهرمم فوق العاده آدم خوبیه و هر لحظه براش آرزوی خوشبختی دارم ولی ...

بگو‌اگه برعکس بود باجناق پولدار گیرت میومد این رفتار رو میکردم خوشت میومد

نه اصلا به کسی نگو میخواهی دهن به دهن بگرده بگن چشم دیدن جهیزیه رواداری مخصوصا که جاریه بعد هم گفتنت باعث میشه شخصیت خودت پیششون خردبشه به شوهرت اهمیت نده توهم باهاش سرد باش تا خودش حالش بهتر بشه اگه چیزی هم گفت بگو میخواستی تو هم زن پولدار بگیری  مگه من با مردای پولدار فامیل مقایسه میکنم که تو مقایسه میکنی

بفرما جلو ته صف مال خودمه
ببین بخدا من آدم حسودی نیستم برادرشوهرمم فوق العاده آدم خوبیه و هر لحظه براش آرزوی خوشبختی دارم ولی ...

من میفهمتت عزیز دلم چون خودم تو موقعیت تو بودم ولی اگه بگی اینجور برداشت میشه تازه گلم ناراحت نشی این اول مسایل توعه چون قراره این خانم با کادوهای ریز ودرشت برای خانواده شوهر حسابی دلبری کنه

واقعا آبروی خودم میره؟؟؟امروز اومد اگه بازم تو قیافه بود میخام هرچی تو دلمه بهش بگم

معلامه ک آبروت میره. فکر میکنن حسودی. در صورتی ک این مشکل همسر شماست ک چشم ب زندگی بقیه داره. ی کم تحمل کنی برای شوهرت هم عادی میشه. فقط این وسط کاری نکن ک تو ذهن بقیه خراب بشی

شوهرت واقعا بخاطر جهزیع زنداداشش رفته تو قیافه وات د فاز؟؟؟

تو اصلا کم نیار چیزی هم ک گفت بگو پدرم لطف کرد اونزمون تا جایی ک توان داشت بهترینارو برام انجام داد .حالا چهارتیکه وسیله کم و زیاد قیافه داره ؟ خب خودش بخره؟