2777
2789

ورشکستگی مالی اونم شدید ک از خونه ۱۲۰ متری به مدت حدود سه سال تو ی اتاق ۱۲ متری زندگی کردم و ماشین و طلا و همه چیم رفت

خیانت دیدم و خودم با چشمای خودم پیامای دل و قلوه دادنشون رو خوندم

بچم هم مشکل داشت (تاخیر در یادگیری ک هنوزم ک هنوزه باهاش درگیرم از دو سالگیش تا الان ک هشت سالشه )

مادر و پدر با مشکلات اعصاب و روان

خلاصه به نوبه خودم سختی زیاد کشیدم

ولی هیچی مث این روزام نیس 

ک یک ماه و نیمه متوجه توده تو سینم شدم و هر بارم ی علامت جدیدی پیدا کردم از درد و گرفتگی و ترشح سینه و …و نگران این بودم زبونم لال چیز بدی نباشه 

همه اونا رو تحمل کردم ولی این موضوع از تحملم خارجه

جوری ک پنیک میشم 

برای هیچی غصه نخورید ب خدا این شعار نیس

هیچی مثل سلامتی نیس

اگه قابل دونستید برام دعا کنید ک سونوی بعدیمم خوب باشه و هیچی نباشه 

بالا سر دخترم باشم😭

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

امیدوارم هرچی ب صلاحته پیش بیاد

می‌دونم خیلی مسخرست ولی من ب قدری ناراحتم فقط یرا ی مشکل ظاهری که بعدا حل میشه نابودم

از اونطرف ترس از دست دادن خانوادم دارم💔💔💔💔💔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای تورو خدا بیا اینجا خبر خوش بده جوابت‌ اومد

الهی الهی الهی که به حق فاطمه زهرا هیچی نیست 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

اتفاقا من هم الان تو وضعیتی هستم که تازه میفهمم سلامتی چقدر ارزشمنده

ان شاءالله که هر چه زودتر سلامتی رو بدست بیاری براتون و حد و شفاء میخونم

به نام خداوندی که اسمش دوا و ذکرش شفاست

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم

انشالله که چیز خاصی نیست 

توی اینترنت و اینستا بزن درمان سرطان سینه دکتر سوزنچی... راه حل خیلی خوبی ارائه میکنه که تجربه شده

به نظرم شما حتما حتما با دکتر متخصص طب سنتی مشورت کن چون راههای خیلی خوبی دارن و حتما با دکتر طب سنتی مشورت کن که نمونه برداری انجام بدم یا نه؟ 

در مورد درمان شدگان سرطان از طریق گیاهخواری هم کلیپهاشون را تو آپارات ببین 

آفرین آفرین ..منم آدم حساس و زود رنج از بچگی همین مدلی بودم ...بسیار کمال گرا بار اومدم ..اما همیشه همه چی نباید طبق میل من پیش بره این چیزی بود که تازه دارم بهش میرسم ..

درست وقتی بعد از زایمان سومم افسردگی شدید گرفتم بعد کل بدنم کم آورد یکجوری که پوست سرم سوزن سوزن میشد و تمام بدنم بی حس همه جور آزمایش دادم از روماتیسم تا ام اس ..نهایت ام ار ای فهمیدم یک توده خوش خیم تم سرم هست ...

هم خوشحال شدم که خوش‌خیم و هم نگران که بازم به هر حال یک عارضه باهامه و باید همیشه نگران این باشم که بزرگ نشه و کارم به عمل مغز نکشه ...هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن نداره فقط سلامتی دین و تن و روان همین ...

برای سلامتیت حمد میخونم عزیزم

ممنونمم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
وای تورو خدا بیا اینجا خبر خوش بده جوابت‌ اومدالهی الهی الهی که به حق فاطمه زهرا هیچی نیست

الهی امییین