2777
2789
عنوان

کار و بی پولی

71 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من دانشجو هستم الان مشکل مالی دارم اصلا نمیدونم دنبال چه کاری باید برم قبلا یک سال به عنوان مشاور کنکور کار کردم کارش راحت گیر میاد ولی الان وسط سال موسسات جذب نمیکنن باید تا شهریور صبر کنم 

از اون سمت میخوام برم دنبال کار تکنسین داروخانه ولی نمیدونم چطوری باید برم دنبال کار

کار انلاینم رفتم دنبالش اکثر کلاهبرداریه

شما پیشنهادی ندارین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تقریبا هم با کار حضوری خانوادم مشکل دارن مگر مربوط به رشتم باشه بعد اکثرا هم تا۴-۵بعد از ظهر کلاس دارم چهار روز در هفته

بیشتر دنبال کار انلاین هستم و کاری که بشه شبا انجام داد بیشتر

برای تکنسین داروخانه باید برید دوره بگذرونید جهاد دانشگاهی داره

اونو میدونم نمیدونم دورشو گذروندم کجا باید کار پیدا کنم میترسم هزینه کنم و وقت بزارم کار پیدا نشه

میدونین چند ساعت در روز حداقل باید شیفت بری؟

اخه بیشتر دانشگام کسی قبول نمیکنه ۴-۵به بعد برمپولش خ برام مهم نیست ۴به بالا باشه اوکیم پنج شنبه هم ...

اخه با این شرایط کسی قبول نمیکنه

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه