2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم بگم دیگه مارو برا مراسم های برادرشوهرم دعوت نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 82 پست
اهل حرف ک نیست ی بی منطقی هست ک دومی ندارن ولی از درون دارم آتیش میگیرم اینهمه با دارایی و نداریش سا ...

پس کارت سخته با این اخلاق

فقط خودتُ نباز و اگه مقایسه کرد دست کم نگیر

مثلا اگه حرف کم خریدن جهیزیه زد مثلا بگو مهم اینه کیفیتش خوب بود برندش فلان بود و این حرفا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجلس دختر اونا مجلس پسر خودشون هم هست

می دونم عزیزم ولی اختیار دارند بگن ما زیاد اهل مراسم و ریخت و پاش نیستیم ساده بگیرید.

همین پول را طلا بخرید بدید دخترتون 

یا پول تو حسابش باشه

مگه زبون ندارن؟؟؟ لالن؟؟؟؟ یا میگن مفت باشه هر جا شد میریم پاچه میزنیم  عروس بزرگ هم می بریم نشونش میدیم ت چشمش می کنیم تا حسابی بسوزه و آتیش بگیره 

ما هم دلقک سیرک 

میریم دست می زنیم و شادی می کنیم

به این آدم ها میگن  حزب باد

مجلس دختر اونا مجلس پسر خودشون هم هست

حداقل خود مادرشوهر میتونه به اسی یاد بده بگه تو دوست نداری نیا 

واجب که نیست به اونا هم بگم عروس بزرگم درگیر بچه اش هست و فرصت نداشت 

یک عده انگار برای دل خودشون شادی نمی کنن

دوست دارن شادی  خودشون را با سمبه  به زور به بقیه فرو کنن و جار  بزنن‌   بگن   بسوز  بسوز  

بیین تقریبا همین اتفاق واسه منم افتاد ، فقط همینو بهت بگم یکسال بعد ازدواج عروس جدید چنان بلایی سرشون آورده که هیچ مال و اموالی به چشمشون نمیاد و هر روز میگن چه غلطی کردیم

بیین تقریبا همین اتفاق واسه منم افتاد ، فقط همینو بهت بگم یکسال بعد ازدواج عروس جدید چنان بلایی سرشو ...

خدانکنه بخدا برادرشوهر من خوبه ابدا دلم نمیخاد بلایی سر زندگیش بیاد کاش شوهر منم خوب بود 

این کاربری دست چند نفره 
خدانکنه بخدا برادرشوهر من خوبه ابدا دلم نمیخاد بلایی سر زندگیش بیاد کاش شوهر منم خوب بود

اتفاقا منم خیلی برادرشوهر و جاریمو دوست دارم ولی سرنوشت یه جوری چرخید که همشون فهمیدن خانومی و زندگی کن بودن به پول و ثروت نیست