2777
2789

کوزارکس گرفتم خوبه به نظرتون؟ اسنس ومرطوب کننده ش رو 

چند تا از محصولات سیمپل هم گرفتم البته دوتاشون ساخت مجارستان هستن که مستقیم از اروپا وارد میشه و کیفیت بالاتری نسبت به ساخت کشور لهستان دارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزلائیک اسید برایت مکس عشق من😍

کوزارکس گرفتم خوبه به نظرتون؟ اسنس ومرطوب کننده ش رو 

چند تا از محصولات سیمپل هم گرفتم البته دوتاشون ساخت مجارستان هستن که مستقیم از اروپا وارد میشه و کیفیت بالاتری نسبت به ساخت کشور لهستان دارن

بستگی داره ....تو چه رنج قیمتی مدنظرته؟

شنل _ تاچا _ شیسیدو _ سراوی _ کلینیک _ اون _ اینکی لیست _ سنتلا _ ویشی و ....

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
کوزارکس گرفتم خوبه به نظرتون؟ اسنس ومرطوب کننده ش رو چند تا از محصولات سیمپل هم گرفتم البته دوتاشون ...

روتین ت رو باید داشته باشی کلا

بعد با توجه ب مشکل پوستت از اکتیوها استفاده کنی مثل نیاسینامید ، آزلائیک ، ویتامین سی و ...

کوزارکس گرفتم خوبه به نظرتون؟ اسنس ومرطوب کننده ش رو چند تا از محصولات سیمپل هم گرفتم البته دوتاشون ...

من ابرسان کوزارکس گرفتم سرم اوردینری کافئین و نیاسینامید

تازه چند روزه شروع کردم فعلا که تغییری نداشت

ولی پماد اداپالن خ ارزونه ولی یه مدت زدم عالیی بود حیف پوست و خ خشک میکنه

کوزارکس و سیمپل فقط تو ایران طرفدار داره اما کیفیت خاصی ندارن و همه محصولاتشون خوب نیست فقط چند تا محصول خوب دارن که خیلی خفن نیستن و متوسطن

مرطوب کننده اش خوبه 👌

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بستگی داره ....تو چه رنج قیمتی مدنظرته؟شنل _ تاچا _ شیسیدو _ سراوی _ کلینیک _ اون _ اینکی لیست _ سنت ...

سنتلا خوبه ب نظر شما؟ گفتم ضدافتابشو بگیرم با سرم کوچک کننده منافذ 

فعلا کوزارکس گرفتم اسنسش و مرطوب کننده ش سیمپلم ساخت مجارستان مستقیم از اروپا میاد کیفیتش بالاتر تا ساخت لهستان 

شنل پولم نمیرسه خواهر 

کوزارکس و سیمپل فقط تو ایران طرفدار داره اما کیفیت خاصی ندارن و همه محصولاتشون خوب نیست فقط چند تا م ...

اخه من اشنام انگلیسه گفت اینجا طرفدارش زیاده حتی سیمپل