2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین سبزیجات بخور انرژی کم میده ولی احساس سیری خوبی میده مخصوصن سبزیجات خام

پروتیین هم بخور هر وقت احساس کردی گشنه ای 

چربی های اشباع نخور  شیرینی نخور اجیل و خشکبار و مخصوصن انواع سس ها چون کالری بالا تو حجم کم دارن

شماام خوردی؟چن کیلو کم کردین چ عوارض دیگ داشت براتون

اون موقع نمی‌دونم عزیزم چون من بخاطر فوت مادرم این قرص رو دکتر داد می‌خوردم به اضافه قرصای دیگه .بخاطر غصه فوت مادرم لاغر شده بودم ولی بعداً شنیدم از علایم این قرص هست

نمیدونم چون تو حال خودم نبودم ولی لاغر بودم .بعد چاق شدم

اها عوارضی نداشت برات درکل ؟چن ماه مصرف کردی؟

میتونم ی روزایی رونخورم؟یاقطع کردن یهوییش بده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

تا عید؟ ماهی چند میشه؟

برو اینستا پیج عطی ۱۶۰ کیلو شد اومد ۶۷ ببین فقط تمام هایلایت هاش و پست هاشو دونه به دونه بخون انگیزه بهت میده در حد لالیگا بدون هیچ دکتر خودش فقط با کالری شمار ببین چی بود چی شد اسم پیجش اینه atifitmind

اون موقع نمی‌دونم عزیزم چون من بخاطر فوت مادرم این قرص رو دکتر داد می‌خوردم به اضافه قرصای دیگه .بخا ...

خدارحمتشون کنه آره منم برااشتها میخورم ب ۷۱ کیلو رسیده بودم الان ۶۸ رسیدم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اها عوارضی نداشت برات درکل ؟چن ماه مصرف کردی؟میتونم ی روزایی رونخورم؟یاقطع کردن یهوییش بده

فکر کنم شش ماه .تحت نظر دکتر هی قرصامو عوض میکرد.نه باید تحت نظر دکتر قطع کنی 

فکر کنم شش ماه .تحت نظر دکتر هی قرصامو عوض میکرد.نه باید تحت نظر دکتر قطع کنی

اها  

چون  یکی دوروز میخام نخورم بعد بخورم فکر نکنم بد باشه ن

خدارحمتشون کنه آره منم برااشتها میخورم ب ۷۱ کیلو رسیده بودم الان ۶۸ رسیدم

ممنون خدا رفتگانت رو بیامرزه.بعد اون بهم یه قرص دیگه داد اون چاقم کرد خیلی دوران بدی بود دوسال انواع قرص ها رو خوردم آخرم همه رو ریختم بیرون 

بدن ها با هم فرق داره حتما متخصص باید بری  نه این دکتر مجازی ها . متخصص تغذیه باید با دستگاه میزان چربی و عضله و استخوان بدنت را دقیق اندازه بگیره و بهت متد بده

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
ممنون خدا رفتگانت رو بیامرزه.بعد اون بهم یه قرص دیگه داد اون چاقم کرد خیلی دوران بدی بود دوسال انواع ...

آخی ای بابا این فلوکستین ک خیلی قرص خوبیه