2777
2789

کسایی ک تاپیک قبلی منو نخوندن دوباره میگم . اگه اشتباه تایپی دارم ببخشید همه تن و بدنم داره میلرزه هنوز از دیشب نتونستم بخوابم.          

من نزدیک ۳ ساله ازدواج کردم شوهرم همون اول ک دوست شدیم بهم گفت قبلا با یکی دوست بوده اونم بهش خیانت کرد ه شب یلدا فهمیدم اون دختره جدا شده . تقریبا نزدیک ۲۰ روزه شوهرم خیلی عوض شده . کم حوصله شده شب تا صبح سرکاره همش میگه خسته ام سرمون خیلی شلوغ بود . قبلا هفته ای یبار مشروب میخور الان شده هر روز کم حرف شده 

وای خببب

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

دیشب تاپیک زدم بیشتر گفتن باهاش حرف بزن منم دیشب ک از سرکار اومد باهاش حرف زدن گفتم نگرانتم بگو چی شده چند وقته عوض شدی فشار کار روت زیاد شده یا مشکل دیکه داری من احمق با خودم نگفتم امکان نداره شوهر م بهم خیانت کنه حتما یه مشکل دیکه هست کلا فکر اون دختره رو از سرم بیرون کردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب تاپیک زدم بیشتر گفتن باهاش حرف بزن منم دیشب ک از سرکار اومد باهاش حرف زدن گفتم نگرانتم بگو چی ش ...

تاپیک دیروزت یادم اخرش چی شد؟ 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
دیشب تاپیک زدم بیشتر گفتن باهاش حرف بزن منم دیشب ک از سرکار اومد باهاش حرف زدن گفتم نگرانتم بگو چی ش ...

درکت میکنم میخواستی زندگیتو نگه داری🥺

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

اسکرین هارو از گوشی شوهرم فرستادم برای خودم میخوام برم دم خونه دختره حیثیت نذارم براش

الان بزار .

شوهرت چی گفته .

اگ رد کرده بیخیال شو.

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

گفتم بگو چی شده من نگرانتم خلی راحت گفت فلانی از شوهرش جدا شده ب منم پیام داده اعصابمو بهم ریخته . ب ...

خب اول اینکه بنظرم خودش حقیقت رو گفته و چتاشم نشونت داده خودش یه قدم مثبته

در واقع اون اگه خبر نمیداد بهت خودت قرار نبود متوجه بشی که جدا شده