2777
2789

اعتقاد نداری تو رو خدا نظر نده

اونایی که توسل کردین به حضرت ، چه جوری توسل کردین؟ به غیر نمازشون، چون خوندم جواب نداد 

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

شدیداً به حاجت دادن حضرت ابوالفضل ایمان دارم .

درکل همه ائمه خوبن 

ولی حضرت عباس واقعا حاجتمو داد

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

شدیداً به حاجت دادن حضرت ابوالفضل ایمان دارم .درکل همه ائمه خوبن ولی حضرت عباس واقعا حاجتمو داد

میشه لطفاً بگین چه جوری توسل کردی؟

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه لطفاً بگین چه جوری توسل کردی؟

باهاش فقط حرف زدم مشکل مو گفتم اشکم می‌ریخت..

ولی جوابمو داد 

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

سلام 

بزرگان دین بعضا تا ۴۰ بار میخوندن 

اگر به صلاحتون باشه حاجتتون روا میشه 

اگر ته بهترشو بهتون میدن

نماز استغاثه به حضرت مهدی عج در مفاتیح هست 

پیشنهاد میدم گناه اصلا و ابدا انجام ندید حق الناس به گردنتون نباشه ابتدا یه نماز استغفار بخونید 

موفق باشید

همسایه کریمه اهل بیت ع.
باهاش فقط حرف زدم مشکل مو گفتم اشکم می‌ریخت..ولی جوابمو داد

چه حالب، برای منم دعا کن لطفاً 

سلام بزرگان دین بعضا تا ۴۰ بار میخوندن اگر به صلاحتون باشه حاجتتون روا میشه اگر ته بهترشو بهتون میدن ...

میخونم 

شدیداً به حاجت دادن حضرت ابوالفضل ایمان دارم .درکل همه ائمه خوبن ولی حضرت عباس واقعا حاجتمو داد

دقیقا.

حضرت عباس واقعا بابالحوائج هستن.

من امام رضا هم بارها واسطه گری برام کرده.....

خدایا شکرت💐🙏
چه حالب، برای منم دعا کن لطفاً

همچنین عزیزم